NWO az építők szemszögéből


Az “Új Világrend – Álom vagy valóság?” című bejegyzésünk forrásoldalán elég terjedelmes beszélgetés alakult ki az Új Világrend témáról, amelyben a másik oldal is képviseltette magát. Az “Illuminati” néven hozzászóló személy betekintést enged az Új Világrend (NWO) építőinek gondolatvilágába. Vajon miért is van szükség a bevezetésére, milyen mozgatórugói vannak az eseményeknek? A hozzászólásaiból talán mindenki megérti, miért is kell (szerinte/tük) megtisztítani a Földet ~6,5 milliárd “haszontalan zabálótól” (ahogy Henry Kissinger nevezi a tömeget, a biomasszát, ami beszennyezi a Földet).

1. menet: “Nem értem, mi a gond az Új Világrenddel. A mostani káosz és ösztönszerű létezés helyett hoz egy megtervezett, logikusan felépülő, optimalizált társadalomszerkezetet. Igen, lesznek vesztesei a dolognak, méghozzá több milliárdan. Ők azonban már most is vesztesek és mindig is azok voltak. Afrika, Ázsia, Dél-Amerika régiói mind-mind teljesen szükségtelen kinövései, rákos gumói a világnak és a világgazdaságnak, és olyan terheket rónak az egész civilizációra, amik a továbbiakban egyre kevésbé vállalhatóak. Ráadásul az itteni emberek nem produktívak, nem adnak hozzá semmit semmihez, a rájuk költött pénz kidobott összeg az ablakon, bármekkora mennyiségről legyen szó.

A demokrácia intézménye látványosan csődöt mondott mindenütt. A demokrácia káoszt és szabadosságot szül. Az emberek nem tudnak vele mit kezdeni és csak arra alkalmas, hogy széttagolják általa a társadalmat és utat kapjanak a romboló erők. A cselekvési szabadság végletes formában való alkalmazása révén például olyan emberek születnek meg millió számra, akik már születésük pillanatában a szociális elosztórendszerektől függnek és halálukig attól lesznek függőek. Ezzel terhelik a társadalmat, a gazdaságot. Ráadásul ezek az ellátottak tovább szaporodnak, tovább rombolva az emberi genomot, és mi, ahelyett, hogy azon lennénk, hogy fajnemesítési programokat futtatnánk le, amik által jobbá válhatunk, mert a potenciál bizonyítottan bennünk van és most már egyre jobb eszközökkel rendelkezünk arra nézve, hogy ezt végrehajtsuk.

Észre kellene venni, hogy az Új Világrend nem egy sátáni elképzelés az emberiség elpusztításáról, hanem egy civilizáció-optimalizálás, amelyben a néhány százmilliós emberiség számára egy szinte utópisztikus rendszert igyekeznek létrehozni. Hogy mi lesz a többiekkel? Nos, a hibákat korrigálni kell és a rendszer ellenségeit, illetve a rendszeren élősködőket semlegesíteni szükséges.

Gondoljátok végig: vajon rátok mennyire van szükség, és mennyire vagytok pótolhatóak? Mennyire hatékony a munkátok abban a formában, hogy jobbá tegyétek ezt a világot? Na ugye… Sajnálatos, hogy odáig jutottunk, hogy milliárdok lenullázásáról kell beszélni, de egy ilyen projektet senki nem jókedvében, és főleg nem gonoszságtól hajtva fog végig vinni. Ez igenis szükséges – a jövő érdekében.”

Több válasz és némi személyeskedés után megérkezett a nézetek bővebb kifejtése is.

2. menet: “Az Új Világrendet nem „vérben forgó szemű bankárok” irányítják, ezt most szögezzük le. Ők csupán a projekt egyes elemeinek végrehajtói, vagyis a „hasznos hülyék”. Eszközök. Nem bankár-birodalom épül, mivel az Új Világrend rendszerében a mai fogalmak szerint megszűnik a pénz és a gazdaság is. Ennél fogva nem lesz szükség sem bankokra, sem olyan szerveződésekre, amelyek céges formában termelnek profitot. Az Új Világrendről elképesztően kevés használható fogalmaitok vannak, csupán a kezdeti lépéseket vélitek látni, azt a katarzist, ahonnét az egész kiindul és lendületet vesz. Igen, ettől berzenkedtek folyamatosan, az optimalizálás eszközrendszerétől, a népességcsökkentési programoktól, a legnyomorultabb – és egyben legszélesebb – osztály eltüntetésétől, a haszontalan milliárdok halálától. Szomorú, hogy minden egyes összeesküvés-elmélet sem képes ennél tovább látni és megmutatni azt, hogy miután ez megtörténik, vajon milyen civilizáció alakulhat ki, megszabadulván a logikátlanság és célszerűtlenség ballasztjaitól.

Persze akadnak elméletek, de pusztán alap nélküli feltevésekkel, miszerint a Föld egy börtönbolygóvá válik, lesz egy max. félmilliós szuper-gazdag réteg és egy néhány százmilliós rabszolga-sereg, akiket tudatmódosító szerekkel züllesztünk félállati szintre. Ez azonban nem igaz. Az igazság az, hogy ezt a bolygót azon kevesek – hozzávetőleg félmilliárd ember – öröklik meg, akik megvilágosodottak és akik kooperatív módon gondolkodva képesek elfogadni azt, hogy a tervszerűség sokkal célratörőbb, mint egy ösztön- és véletlenszerűen növekedő társadalom-utánzat. A félmilliárdos létszám pedig biztosíthatja mindenki számára azt a jólétet, ami most a leggazdagabbak kiváltsága lehet csupán. A kérdés: Mi a jobb? Hét-nyolcmilliárd keserű, életet gyűlölő koldus, vagy félmilliárd boldog ember?

A demokrácia a háttérhatalom műve? Érdekes felvetés. Tehát az ókori Görögországban a háttérhatalom honosította meg ezt az intézményt? Kötve hiszem – úgy meg pláne, hogy van némi betekintésem az általatok háttérhatalomnak nevezett mozgalom történelmi múltjába. Elvetendő ostobaság, hogy a háttérhatalom immáron évezredek óta futtatja programjait, mivel a legelső, Új Világrend felé irányuló programok legfeljebb 300-350 évvel ezelőtt kezdődtek meg.

A demokrácia valóban illúzió, ám ezt az illúziót maguk az emberek teremtették meg maguknak. Ahogy az egész világ egy illúzió a mostani formájában és azon túl, hogy ez a rendszer fenntarthatatlan, a további, ezoterikus elképzeléseknek is csupán annyi alapjuk van, mint amennyi a demokrácia valószerűségének.

Én nem írtam olyat, hogy céltalan az életem. Azonban a legtöbbeknek az. Hiába beszélsz fizikai világról, a legtöbb ember nem részesült semmiféle ezoterikus megtapasztalásában és vélhetően azért, mert ilyesmi valójában nem létezik. A vallás eszköz, az illúzió, a hamis ígéretek, a beletörődés eszköze, végső soron a rabszolgaság egyik nagyszerű biztosítéka.

Ázsia és Dél-Amerika gazdasága lehet, hogy papíron szép mutatókat képes felmutatni, de meg kell nézni az ottani emberek hétköznapjait. Ennél nagyobb kilátástalanságot és nyomort, méghozzá tömeges mértékben nehéz elképzelni. (Persze lesz, még hozzá nemsokára.) Nem a statisztikák, a számok, átlagolások számítanak, hanem a valóság. A gazdaság illúzió.

Nem áltatok senkit azzal, hogy az Új Világrend valójában egy jó dolog. Nincs szükség arra, hogy ezt bárki elhiggye, mivel az Új Világrend így is-úgy is be fog következni. Nem hogy hasztalan az ellenállás, de érdemi akadályokat senki nem gördít elé. Szerencsére. Ti csak beszéltek arról, hogy ezt meg kell akadályozni, de igazából semmiféle hatékony eszközötök nincs erre. Még a szándék sincs meg igazán, mert a legminimálisabb ellenállási módszerekkel sem éltek. Nem mintha bármilyen partizánkodás használna. A (bio)technológiai eszközökkel bár- milyen mértékű ellenállást könnyedén meg lehet szüntetni, ráadásul kisebb bajotok is nagyobb lesz annál hamarosan, hogy bármiféle ellenállással foglalkozzatok. Csapás- képes drónok lebegnek a fejetek felett ezerszám. Génspecifikus vírusok várnak bevetésre. Agyprogramozott katonai erők alig várják, hogy rendet tegyenek. Az Új Világrend kitervelőinek kezében vannak az áram- és vízszolgáltatás nyomó-gombjai, ahogyan a bombák kioldógombjai is. Tehát senkit nem szükséges semmivel áltatni. Vagy ti olvastatok bármilyen hivatalos cáfolatot az Új Világrenddel kapcsolatban? Nem hinném. Azért nem, mert nincs ilyen. Nem akarnak áltatni senkit. Nincs rá szükség. Az Új Világrend terve meg fog valósulni.

Én sem hiszem magam pótolhatatlannak, sőt, a piramis legfelső szintén állók sem azok. Senki sem az, de minél lejjebb megyünk a szinteken, annál könnyebben lehet nélkülözni az embereket és annál inkább nem számít, hogy léteznek-e vagy sem.”

A válaszokat és ellenérveket elolvashatjátok a forrásoldalon.

Forrás: www.idokjelei.hu

Ha tetszett a bejegyzés, kövess minket a Facebook-on!

2012.05.14. Új Világrend – Álom vagy valóság?

2012.05.03. Fukushima fejezi be az emberiség ámokfutását?

2012.04.30. A torontói jegyzőkönyvek

2012.03.08. A népesség jelentős csökkentése szükséges

2012.02.26. A készülő világkormány

2012.02.16. A Rendszer Üzenete

2012.01.31. Halj meg idõben, ne okozz másoknak gondot

free counters

Hírdetés

15 című bejegyzés “NWO az építők szemszögéből” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Szerintem kezdjék magukkal és szeretteikkel a takaritást, éljék meg aztán hamajd reinkarnálódnak megbeszélhetjük a továbbiakat. Ugyanis mindenki a egyetlen teremtö tudat szikrája, csak most alantas állapotokat él meg valószinüleg mert valamikor ugy viselkedett az alacsonyabb néprétegekkel ahogy most viselkednek velünk a nagyon nagyon gazdagok akiket szivböl sajnálok. Ugyanis ÉN gazdagabb vagyok tölük én tudom mikor ELÉG.

 2. Az a probléma, kedves Illuminati, hogy az általad említett problémákat, a többmillió/milliárd “haszontalan zabáló” ezt az állapotát épp azoknak, illetve azoknak az elődeinek köszönheti, akikért te oda vagy. Nekik köszönhetjük a demokráciát is, minden rosszak legrosszabbikát, és aztán elvárod, hogy az általuk generált problémákra kínált megoldásukat örömkönnyeket ejtve elfogadjuk?
  Állj melléjük, szíved joga. De emlékezz, a történelem már csak olyan, hogy végül mindenki elnyeri azt, ami jár neki…

 3. Néhány egyszerű hozzászólásból hír lettem? 😀 Ne találgassatok: Közönséges halandó vagyok, nem bennfentes. Tehát ha úgy tetszik, trollkodtam. Az itteni, személyeskedő ostobaságokra pedig szintemen aluli lenne reagálni, így hát nem marad más hátra, mint hogy gratuláljak a hozzászólásokból fabrikált “hírért”, köszönöm, jól szórakoztam!

  1. Nem hír, hanem csupán egy bejegyzés 😉
   Ha már kinevezted magad az ördög ügyvédjének, ne magyarázd a szavaidat. A trollkodás pedig nem mentség, inkább súlyosbító tényező.
   Sok-minden hülyeség, de nem minden 😀

   1. Egy bejegyzés,, ami valamiről tudósít, vagyis hír. Én jártam újságíró iskolába, és te? 😉 Nem, én nem vagyok az ördög ügyvédje, én az NWO híve vagyok, az már más kérdés, hogy ezt legtöbben tájékozatlanság, ostoba gőg, vagy butaság okán ördögi tervnek tartja. Van ilyen. Én nem tartom annak, átgondolva az egészet, mert ugye GONDOLKODNI kellene a dolgokon. A trollkodással nem mentegetőzni akartam – mire fel? – csupán jeleztem, hogy a pártállásom inkább ezzel az ostoba szlenggel jellemezhető, semmint azzal, hogy a háttérhatalom embere vagyok hivatalosan. Remélem, érthető… Bár nem bízom benne.

    1. Elég ha tolod a szekerüket és nyalod a hátsójukat.
     Beteg agy, beteges képzelgései, amik amikor megvalósulnak téged fognak először felemészteni. A mór megtette kötelességét, a mór mehet 😉

 4. “Illuminati” néven hozzá szolo személyhez szeretnék eljutatni pár kérdést!
  Visszajelzést e-mail cimemre kérek ha lehetséges.
  köszönettel:3

 5. Igen igaza van, sokan vagyunk…
  De pusztuljanak Ők: bankárok,illuminatik,politikusok,hadvezérek,kormányzok, stb…
  Mert a jövő társadalmát nem szabad, hogy Ők irányítsák! Tudósoknak, mérnököknek kell a vezető szerepeket betölteni…..

 6. EZ AZ EMBERI ÉLET SZENTSÉGÉNEK FELMONDÁSA
  Ha az új világrend felmondja az élet szentségét, az csak jó, hiszen LIKVIDÁLHATÓVÁ VÁLNAK. Saját törvényeiket nem kérhetik számon a lakosságon, akit elpusztítani igyekeznek.

 7. Teljesen mindegy hogy aki ezt írta, “beavatott” vagy trollkodik, a lényeg hogy olyan, mint egy vak, vagy süket, csonka, hiányos torz-ember. Nincs lelke. Felesleges vitázni vele, mert nincs annak a képességnek a birtokában, hogy megértse a lényeget. Mintha a születésétől fogva vaknak akarnánk elmagyarázni a színeket.

 8. Nem lehet, hogy csak torllkodott az illető? Mi a bizonyíték rá, hogy valóban egy beavatott személyről van szó? Esetleg nem lehetne visszakeresni, hogy ki írta a hozzászólásokat?

 9. Végtelenül cinikus, gonosz nézőpont és tervek ezek. A szegénységben és nélkülözésben élő “felesleges” milliárdok nagy részben pont a világuralomra törő zsarnok elit miatt vannak ebben a helyzetben. Vírusokkal nem tudják a nem együttműködőket szelektíven likvidálni, ez válogatás nélküli tömegmészárlás lesz. Azon meg csak röhögni lehet hogy ezotéria alaptalan, főleg annak vicces, aki nap mint nap tapasztalja és használja a természetfelettit.

Hozzászólás:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.