Eljött az idő az igazi szocializmusra…


A multi-milliárdos Hugo Salinas Price a King World News-nak adott interjúban megdöbbentő részletességgel beszél az elit ijesztő világuralmi terveinek előrehaladásáról. Szerinte a világnak „aggasztó tényekkel kell szembenéznie.”

„A nyugat problémáira nincs pozitív megoldás. Az elmúlt évtizedek során a nyugatra jóléti társadalom volt jellemző. Ezt a társadalmi formát én „szocializmus light-nak” hívom. Eddig ez a lájtos szocializmus volt jellemző és most eljött az idő az igazi szocializmusra.
Ezt nem lehetett az eddigi adókból finanszírozni: komolyabb finanszírozás kellett hozzá. Ez okozta az adósságrobbanást a nyugaton. A hatalmon lévők, az elit, nem akar lemondani a hatalomról. Terveik szerint igazi szocializmust terjesztenének ki a nyugati társadalmak felett saját irányításuk alatt.

Ebbe beletartozik minden központi bankkal rendelkező ország: nekik követniük kell a hatalom által felállított példát. Az emberiségnek szembe kell néznie ezzel a nyugtalanító ténnyel. Ez elkerülhetetlenül az ipari civilizáció végét és a világ népeinek elszegényedését jelenti. Ez azt jelenti, hogy idővel a föld lakossága csökkenni fog. Én egy rendkívül borús jövőt látok. Szocializmus vár ránk, amivel együtt jár a szorosabb felügyelet a kormány részéről és központilag irányított gazdaság. Ez nem hatékony és nem produktív, tehát elszegényedéshez vezet.

Nyikita Hruscsov, amikor az Egyesült Nemzetekbe látogatott azt mondta „El fogjuk temetni Önöket…”
Úgy alakult, hogy nem a Szovjetunió temet el bennünket, hanem saját magunkat temetjük el, az elit uralma alatt, akik nem akarják feladni hatalmukat. Az általuk kézben tartott kontroll és hatalom kiterjesztésének titka a szocializmusban rejlik.

Azt hiszem, hogy ez a világ képzeletét régóta foglalkoztató elképzelésből ered, mégpedig abból, hogy a hatalom alulról származik. Más szóval, a hatalom a néptől ered. A nép akaratán alapuló hatalom a jelen civilizáció egyik mítosza. Elnézést, hogy mítosznak nevezem, de véleményem szerint ez egy tény. Ezzel azt akarom mondani, hogy a világot hatalmukban tartók tudják, hogy szükségük van az emberek támogatására. Ennek megszerzése érdekében mentek el a jóléti társadalom és a demokrácia irányába, hogy azt az érzetet keltsék az emberekben, hogy ők (az emberek) irányítják a dolgokat. Sajnos nem ez a helyzet és soha nem is volt így.

Itt van még a fiat pénz is a jóléti társadalom finanszírozására. Azonkívül ott van a szórakoztatóipar, hogy elvonja az emberek figyelmét a lényeges dolgokról. A háború is részben ezt a célt szolgálja. A repülők lebombázzák az embereket, akik nélkülözhetőek. Az elit így látja a dolgokat.Ezt továbbra is látni fogjuk az elit részéről, akik a hatalom megőrzéséért küzdenek. Emlékezzünk, hogy a szocializmus elszegényít. Felemészti, nem pedig felhalmozza a tőkét. Tehát a szocializmus tőkevesztéssel jár.Ha ehhez hozzávesszük az olajcsúcs lehetőségét is, tehát amennyiben az energiának ez a forrása elapad, a népesség igazán fogyni kezd majd.

Olaszország és Spanyolország már bevezette a készpénzes fizetésre vonatkozó korlátozásokat. Minden 2500 eurót meghaladó tranzakciót kizárólag elektronikus úton lehet bonyolítani. Ez rendkívül jelentőségteljes lépés. Ez a szocialista trend megerősítése, mert a szocializmus alatt a pénznek nincs akkor haszna, az emberek kevésbé tudják használni. Mindent jegyre, előre meghatározott adagokban utalnak ki az embereknek. Én ezt látom jönni. Ez vár az Egyesült Államokra is. Vegyük figyelembe például, hogy jelenleg 46,5 millió ember kap élelmiszerjegyet az Egyesült Államokban. A jegyrendszer már működik.

Akik szeretnék megvédeni magukat ettől, drasztikus lépésekre kényszerülnek. Használniuk kell a képzelőerejüket, hogy valamilyen szinten megvédhessék magukat a központosított hatalom támadásától.

A legjobb, ha mindenki rendelkezik valamivel, amit „igazi” pénzként használhatnak, mert a fiat pénzzel folyamatosan vissza fognak élni, hogy finanszírozni tudják a szocialista államot. Egyre több korlátozást látunk majd a készpénzhasználatra és jó, ha az emberek felkészülnek erre.”

Forrás: www.idokjelei.hu

’89-ben pont ezt a rendszert akartuk leváltani. Úgy látszik a gyilkos visszatér a tett színhelyére…


Ha tetszett a bejegyzés, kövess minket a Facebook-on!

2012.04.30. A torontói jegyzőkönyvek

2012.04.26. A globális kapitalizmus igazi arca

2012.04.22. A globális pénzhatalom bevezetése

2012.04.07. A modern gyarmatosítás technikája

2012.03.29. A demokrácia haláltánca

2012.03.04. Uzsorások hálójában

2012.02.16. A Rendszer Üzenete

free counters

6 című bejegyzés “Eljött az idő az igazi szocializmusra…” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Az Európai Uniónak az lenne a rendeltetése, hogy elhárítsa az akadályokat a nemzetközi munkamegosztás útjából, és nem az, hogy nemzetközi kizsákmányolást hozzon létre, ami valójában van. Vannak kizsákmányoló burzsuj államok, mint pl. Anglia, Franciaország, Németország, USA, és vannak kizsákmányolt bérrabszolga államok, mint pl. Magyarország. Ez, nem az az Európai Unió, amibe becsaltak minket. A nemzetközi munkamegosztás révén meg lehetne oldani azt a társadalmi válságot, amit az Euro-kapitalizmus irányítói idéztek elő a kapzsiságukkal, mérhetetlen hatalomvágyukkal. De nem lehet, mert ahhoz demokráciára volna szükség, de Európában nincs demokrácia. Diktatúra van Európában! Uff!

  2. Az Európai Únió és az USA hagyjanak békén bennünket magyarokat, engedjék el a tartozásainkat, mert azt már visszafizettük többszörösen is amit felvettünk! Ne avatkozzanak bele a belügyeinkbe! Adják vissza az orvul, csalással eltulajdonított nemzeti javainkat! Független, semleges nemzetközi biróság állapítsa meg azt a kárt, amit nekünk okoztak az európai fejlett és az amerikai államok, és haladéktalanul térítsék meg nekünk az okozott károkat! Ne erőltessék ránk magyarokra más államok a saját rendszereiket. Hagyjanak minket önállóan a magyar kultúránknak, nyelvünknek identitásunknak megfelelően élni és fejlődni. Elég gazdagok vagytok nyugati hatalmak, ne szipolyozzatok minket magyarokat tovább! Elégedjetek meg azzal amitek van, és ne vegyétek el az életterünket, a nemzeti javainkat! Mi is élni akarunk! Mi nem akarjuk elvenni tőletek azt ami a tiétek, ti se vegyétek el tőlünk azt ami a miénk!

  3. Kijelentem, hogy a nyugati hatalmak rajtunk, magyarokon élősködnek! A Kádár rendszer pedig jobb volt minden eddig ismert rendszernél, amely a világon valaha is létezett! Ezt, objektív tényekkel lehet bizonyítani! Ébresztő magyarok, és az egész világ, mert “a király meztelen!”

  4. Az adósságaink a plafonban, 200 milliárd Euró Kb., az ország már nem is a miénk, a munkanélküliség 80 azaz nyolcvan %-os, aki ezt tagadja, az hazudik, lop és csal. Nincs felelős, szuverén kormányunk se. Ezek? Ezek lefizetett hazaárulók, a nyugati hatalmak ügynökei, úgynevezett “komprádor burzsujok”. Minden jelenlegi párt az! Baloldali párt nincs.
    Mi az hogy a bankokat éltető ajnározó, a kapitalizmust dicsőítő “baloldal”? Az, nem baloldal!

  5. A “Kádár rendszer” igen is a világon a létező legmagasabb szintű, leghatékonyabb, legemberségesebb társadalmi rendszer volt. Ha nem verik szét a rendszerváltás jelszavával, akkor már Európa egyik legfejlettebb állama lennénk, az első négyben lennénk benne. Így, a 9 millió koldus országa lettünk. A nyugati hatalmak féltékenységből verték szét a jóléti társadalmunkat, és azért mert rajtunk élősködnek. Igen, a nyugat rajtunk élősködik!

  6. Hülyeségeket beszélsz te! Nem is bírtam végigolvasni. Te nem éltél a szocializmusban, így nem tudod milyen az. A szocializmus, az igen is magasabb rendű társadalmi forma! Amiről te beszéltél, az nem szocializmus, hanem inkább rabszolgatartó rendszer.

Hozzászólás:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.