Már csak Sztálin hiányzik…


Negyven év a Szovjetunió árnyékában sem volt elegendő ahhoz, hogy ne lépjünk be egy újabb elnyomó rendszerbe. És sokan ezt még észre se veszik, pedig az elmúlt idő az új Szovjet (bocs: Európai) Unió keretein belül, minimum erős kételyeket ébreszthetett volna bennük, hogy újfent rossz lóra fogadtunk.

Sebaj, hiszen akár még Eurónk is lehet, és ezzel be is köszönt hazánkban a Kánaán, és végre kolbászból lesz a kerítés. Igaz addig még egy kicsit húzni kell a nadrágszíjon. A tömeg közben éljenez és tapsol, hogy végre megérkeztünk Európába, az oly régóta vágyott célállomásra.

Érdekes, hogy akik már kicsit régebben érkeztek meg a világ “fejlettebbik felére”, néha kritikusabb hangot ütnek meg, mint az újonnan betévedők. Érdemes meghallgatni, mi is a véleményük az új Rendről:

Nigel Farage beszéde az Európai Parlamentben, 2010. November 24.

Nigel Farage brit politikus, az UKIP (UK Independence Party) alapítója és egyben elnöke is, melynek célja az Egyesült Királyság kilépése az Európai Unióból. Farage 1999 óta EP képviselő, ahol az Európa-szkeptikus frakció “Európa a szabadságért és demokráciáért” egyik elnöke. Világos, kritikus szavai immár jóval túlmutatnak Nagy-Britannia határain, jól ismert és népszerű Európa-kritikus.

Az Európai Birodalom Visszavág

Ha megnézted a filmet, és úgy érzed, hogy a párhuzam a Csillagok Háborúja-béli Birodalom, és a valóságunkban épülő birodalom között elképesztően kísértetiesen hasonló, minden szempontból… de szinte a legapróbb részletekig, a halálsugártól kezdve a pápáig stb., akkor utána a következő lépés, hogy egy kicsit gondolkozz el azon, hogy ez vajon miért lehet! Mi lehet ennek az oka…

Egyre többen veszik észre, hogy az Új Birodalom éléről már csak a Császár (Sztálin II) hiányzik…

2012.02.16. A Rendszer Üzenete

2012.02.12. Mikor kattan a bilincs az EU/IMF tisztviselők kezén?

2012.02.09. Hogyan irtsuk ki az embereket?

2012.02.01. Egészséges nacionalizmus

2012.01.31. Halj meg időben, ne okozz másoknak gondot

2012.01.16. Az Európai Csendőrség

2012.01.03. Miért kellünk az EU-nak?

free counters

2 című bejegyzés “Már csak Sztálin hiányzik…” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Sajnos a történelem ismétli önmagát. A jelenlegi szituációhoz hasonló volt a XVIII század eleje, amikor olyan jól “felszabadítottak” bennünket Savoya katonái, hogy rövid időn belül kitört a Rákóczi szabadságharc, és a porigrombolt ország újjáépitése közel 100 évet vett igénybe. Hasonló “boldog” felszabadítás volt 45-ben az 1 éves német “megszállás” alól minek utána a “dicsőséges” 50 évig itt dagonyázott a nyakunkon. A mostani helyzet abban különbözik, hogy önként másztunk bele abba szarba, amiben most vagyunk. A nyakukba borulés elött nem vettük figyelembe, hogy az EU vezető államai trancsírozták fel a történelmi Magyarországot Trianonban, és egyébként is lenéztek bennünket, keletről jött “gyüttmenteknek” tekintenek bennünket már több mint 1000 éve folyamatosan. Azért azt meg kell jegyezni, hogy ilyen nyiltan még a ruszkik sem szemétkedtek velünk, mint a jelenlegi “szövetségeseink”, akik úgy utasítgatnak bennünket, mint a gazda a cselédet.

  2. Mindez nagyon szép és nagyon jó, csak az a baj vele, hogy csak féligazság, és mint minden féligazság, ez is veszélyes.
    Néha azt kívánom, hogy jelenne meg egy földönkívüli faj, és fenyegetné meg úgy istenigazából a földieket, hogy rájönnének, hogy mi ELSŐSORBAN ÉS LEGELŐSZÖR EMBEREK vagyunk. Országtól, kontinenstől és minden politikai és/vagy vallási meggyőződéstől FÜGGETLENÜL, és csak ez UTÁN vagyunk valamely nemzet tagjai. És amíg nem tanulunk meg EMBERKÉNT viselkedni, addig TELJESEN MINDEGY, hogy egy politikai unióban élünk, tucatnyi úrral a nyakunkban, vagy pedig egy nemzetállamban, tucatnyi (igaz nemzettárs) úrral a nyakunkban. Nem a hatalom koncentrációjának mérete a lényeg, hanem az, hogy azt mire akarják felhasználni. A kiválasztottak boldogulására, vagy pedig az egész közösség javára? Amíg nem a másodikban gondolkodunk, addig a generációk óta olykor nyíltan, olykor tudat alatt belénk nevelt ÖNZÉS miatt teljesen mindegy lesz.

Hozzászólás:

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .