Túlnépesedés: a kihalás szélén?


Kutatások  szerint ahhoz, hogy egy kultúra fennmaradhasson, a családok termékenységi indexe szükségszerűen legalább 2,11 kell legyen. Ez magyarra fordítva azt jelenti, hogy a családokra, vagy ha úgy tetszik az egy nőre eső születések száma átlagosan 2,1 gyerek/anya kell legyen.

Ha ennél kevesebb, akkor a szóban forgó népesség illetve kultúra hanyatlik. Történelmi távlatban egyetlen olyan kultúra sem maradt fenn, amelyben a családok termékenységi indexe kisebb volt mint 1,9. Ha ez az érték 1,3-ra csökken, lehetetlenné válik a folyamatosság megőrzése mert a demográfiai egyensúly kialakulásához 80 – 100 évre lenne szükség, viszont nem létezik olyan gazdasági modell ami a szóban forgó kultúra fennmaradását biztosítaná ennyi ideig a külső hatásokkal szemben.
Leegyszerűsítve, ha két pár kapcsolatának gyümölcse egy-egy gyermek, a gyermekek száma a szülők számának fele lesz. Ha ezek kapcsolatából megint egy gyermek születik, 4 nagyszülőnek lesz egy unokája. ami nem túl jó arány.

Ha egy népesség hanyatló ágba kerül, a kultúrájával is az fog történni…

Az Európai Unió országainak összességére kiterjedő számítás szerint a termékenységi index átlaga 1,51 és folyamatosan csökken.  Nem szabad elfelejtenünk, hogy ebben a számban benne van az egyre népesebb bevándorló népesség, a családonkénti 3-4 gyerekkel, akik általában nem európainak érzik magukat, hanem afrikainak, indiainak, töröknek vagy éppen cigánynak, és általában nem is azonosulnak a befogadó ország kultúrájával.
Jelenlegi ismereteink szerint ez a folyamat 1,5-ös index mellett nem megfordítható! Néhány évtized, vagy talán még kevesebb idő múlva az általunk ismert Európa megszűnik létezni.

Európa népességének növekedése 1990-től napjainkig főleg a muzulmán bevándorlás következménye. A francia családokban átlagosan 1,8 gyermek esik egy családra. Ugyanez az érték a Franciaországban élő muzulmán családok esetében állítólag 8,1 gyermek családonként, de összesítve még így is csak 1,96 élve szülés esik egy Franciaországban élő nőre! Franciaország déli részén, ahol hagyományosan a legnagyobb volt a (keresztény) templomok száma, ma több a mecset mint a templom.
Franciaországban jelenleg a 0 és 20 év közötti gyermekek 30 százaléka muzulmán. Olyan nagyvárosokban mint Nizza, Marseille és Párizs ez az arány eléri a 45 %-ot. Ha így megy tovább, 2030 körül minden ötödik francia muzulmán lesz, és ha betartják a parlamenti demokráciát, és bevezetik a kisebbségek védelmének Magyarországon megszokott szintjét, alig 40 év leforgása alatt Franciaország iszlám ország  lehet…

Az utóbbi 30 évben Britannia muzulmán népessége 82.000-ről 2,1 millióra szaporodott. Huszonötszörös növekedés. Az országban jelenleg több mint 1000 mecset van, sok közülük átalakított régi (katolikus) templom.

Hollandiában az újszülöttek 50%-a muzulmán, így alig 15 év leforgása alatt az ország lakosságának fele muzulmán lesz. Jelenleg Belgium lakosságának 25%-a idegen kultúrájú.
Németországi szakértők szerint a német etnikumú lakosság számbeli csökkenését nem lehet megállítani. A regresszió spirálját nem lehet visszafordítani. 2050 körül Németország iszlám állammá válhat.
Kadhafi, líbiai vezér mondta állítólag:  “A jelek arra utalnak, hogy Allah hatalmas győzelmet tartogat az Iszlámnak Európában. Győzelmet kardok, puskák, csaták nélkül. Nekünk nincs szükségünk terroristákra vagy kamikazékra.”

Napjainkban Európa muzulmán lakosainak száma 52 millió. Német kormányzati körök véleménye szerint ez a szám a következő 20 évben várhatóan megkétszereződik. Tehát 104 millió…

Az amerikai kontinensen a számok ugyanezt a folyamatot jelzik. Jelenleg Kanadában a termékenységi index 1,58, ami 0,5 ponttal kevesebb mint ami a jelenlegi kultúra fennmaradásához szükséges lenne. Az iszlám itt is a leggyorsabban fejlődő vallás, és szép számban vannak Magyarországról származó cigányok is.
2001. és 2006. között Kanada népessége 1,6 millió fővel nőtt, amiből 1,2 millió a bevándorlók száma.
Érdekességképpen, az Egyesült Államokban az amerikai családok termékenységi indexe 1,6. A Latin-Amerika országaiból folyamatosan beáramló bevándorlóknak köszönhetően az index 2,11-re javul, eléri a meglévő kultúra fennmaradásához szükséges minimumot. Ezzel együtt 1970-ben még csak 100.000 muzulmán élt az USA-ban. Ma számuk meghaladja a 9 milliót.

A világ változóban van, ideje lenne felébredni! Az a civilizáció amelyikben nem nemzenek elegendő gyermeket, saját magát ítéli előbb alsóbbrendűvé, majd pedig halálra. Az idegenek sokasodása persze egyelőre nem nagyon feltűnő, mert emberi léptékben mérve  lassú folyamatról beszélünk, de sajnos történelmi léptékben nézve robbanásnak lehetünk  tanúi.

Gyakorlatilag az egész Európai Unió történelmi népessége fél lábbal a sírban van.  Magyarország is!

A CIA FactBook segítségével elkészített, az országok termékenységi indexeit mutató táblázatot a forrás oldalon meg lehet tekinteni, és elgondolkodni a leírtakon…

Forrás: www.mr-moto-velorex.blogspot.com

A nyugati nagyvárosokban már ma is százezres és milliós muszlim közösségek élnek párhuzamos társadalmakban, – a többségi társadalmak kultúrájával, szokásaival és elvárásaival gyakran a legellenségesebb módon szemben állva. A magas születési rátájuk következtében a 2050-es évekre a legtöbb városban már többséget alkotnak majd az elöregedő és zsugorodó létszámú európai gyökerű lakossághoz képest.

facebook_banner

Kapcsolódó híreink:

2011.12.23. Sokan vagyunk?

2011.12.19. Káoszból rend: az IMF globális mentőakciója

2011.10.22. Tényleg a Goldman Sachs a világ ura?

2011.10.19. A média hatalma az új világban

free counters

Hírdetés

Hozzászólás:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.