2013: tovább épül az Új Világrend


Micsoda évet zártunk! Növekvő, egyre kiterjedtebb fejetlenség, értelmetlen háborúk és gazdasági bajok jellemezték, amelyek mind az elkerülhetetlen „Káosz” felé hajtják a világot, amiből végül megszületik majd a vadonatúj, globális kormány és egy vagy több, szintén globális valuta.

New World OrderA vezető elit, amely szerintünk a központi bankokat és a pénz létrehozását felügyeli, létrehozta az EU-n végigsöprő szuverén adósságválságot és arra pazarolta a világ idejét, hogy intenzív és eredménytelen tárgyalásokkal „megoldást” találjon rá. Megoldás természetesen nem létezik és pont ez a lényeg. Az EU zűrzavar addig fog folytatódni, amíg ennek a szerencsétlen uniónak minden egyes területét nem központosították és bürokratizálták a lehető legteljesebb mértékben.

Bilderberg2012Az Egyesült Államokban egyik hamis gazdasági válság a másikat követte gyors egymásutánban, míg el nem érkeztünk a legnagyobbhoz, a fiskális szakadékhoz. Természetesen a fiskális szakadékot is megoldják, amit a politikusok öngratulációi követnek majd, a megvásárolt fővonalas média tudósításában.

Ezt követően jön majd egy jól időzített újabb válság. Az Egyesült Államok tönkretételét minden jel szerint ilyen egymást követő hamis válságokkal akarják elérni. Az elképzelés valami olyasmi lehet, hogy az USA csak valamiféle fúzió árán létezhessen tovább, mondjuk Mexikóval vagy Brazíliával. Ahhoz, hogy ez megtörténjen, az USA gazdaságát meg kell gyengíteni, és ezzel a feladattal jól haladnak.

Úgy tűnik a globális elit Kínát is szeretné a számára ideális pozícióba helyezni az új világrendben. Miután Kínában is nyugati stílusú pénzrendszert vezettek be, az ország fő funkcionáriusai beizzították a pénznyomdákat és egy igazán „fehéren izzó” gazdaságot hoztak létre. Hogy ezt meddig lehet fenntartani, lehetetlen megjósolni. A terv valami olyasmi lehet, hogy hagyják az országot hihetetlen sebességgel növekedni, egy mérték nélkül táplált központi bank által tartva mozgásban a rendszert.

china-communist-partyA nyugat számára nem a kínai gazdasági vitalitás miatt előnyös a kínai „fejlődés”, hanem inkább amolyan ellensúlyként szolgál, amit a nyugat riválisaként állítanak be, hogy ezzel igazolják az újabb diktatórikus intézkedések szükségességét mindkét országban. A cél, mint mindig, a központosítás folytatása, egészen a világkormány megalakulásáig.

Nézzünk meg néhány 2013-ra vonatkozó trendet. (Igen, tudjuk. Több van belőlük az alább felsoroltaknál, tehát bátran tessék csak hozzátenni továbbiakat a hozzászólásokban!) A cikk (és az oldal) célja, hogy feltárja azokat a domináns társadalmi témákat, az elit által a világra erőltetett kérdéseket, amelyek célja rávenni a középosztályt, hogy hatalmát és vagyonát átadja a globalista intézményeknek. Ezek a témák 2013-ban is teljes gőzzel tarolnak majd.

Mire számíthatunk tehát (a sorrendre való tekintet nélkül)?

Kína gazdasága egyre nagyobb lesz és az erőfeszítések ellenére is összeomolhat: Már korábban is említettük Kínát, de muszáj itt is felsorolnunk, mert ez az elit egyik legfontosabb mémje: ahogy a nyugat hanyatlik, úgy emelkedik fel Kína. A nyugatnak szüksége van ellenségekre, mint ahogyan Kínának is. A terjeszkedő Kína pedig mindkét félnek és célra megfelel. Kérdés: A fehéren izzó kínai gazdaság vajon kitart még egy évig?

Kína fenyegető lépéseket tesz a nyugat irányába és fordítva: A következő hidegháború körvonalai kezdenek kirajzolódni a kínai gazdaságról szóló híradásokból valamint a kínai vezetők hozzáállásából a viszonylag kisméretű csendes-óceáni szigetekért folytatott háborúskodással kapcsolatban. Kérdés: Sikerül-e kellő mennyiségű és elég komoly provokációt teremteni, hogy Kína egy új szovjet rémként tűnjön fel a világ szemében?

Oroszországban Putyin enyhén ellenséges hozzáállást mutat a nyugati érdekek és jintao_putin_bushkatonai ügyek iránt: Kínához hasonlóan, Oroszországot is a „nyugat ellensége” szerepre készítik fel és Vlagyimir Putyin maga is igazi „nagy orosz vezetőnek” mutatja magát, aki Oroszország érdekeit képviseli a korrupt nyugattal szemben. Kérdés: Tudva, hogy Putyin tulajdonképpen az orosz titkosszolgálat-maffia része, vajon meddig tudja fenntartani a látszatot?

A BRICS országok, beleértve Indiát és Brazíliát, tovább bicegnek a többiek után, miközben a kapitalizmus mintapéldáiként állítják őket a világ elé. Indiát és Brazíliát a kereskedelem motorjaiként ábrázolják, miközben mindkét ország egy diszfunkcionális üzleti és politikai vállalkozás. Kérdés: Képesek lesznek fenntartani a gazdasági teljesítményt vagy visszaesnek az árinfláció korszakába, ami mindkét országot fenyegeti?

Az amerikai katonai dominanciát ismét kiterjesztik Dél-Amerikára a „kábítószer elleni harc” ürügyén. A Pentagon és a CIA ismét a régi játékot játsszák, beterítve embereikkel Dél-Amerikát, a nem létező kábítószer elleni harcban. Kérdés: Az átlag dél-amerikai polgár, most az Internet-forradalom korában is beveszi és elfogadja a megújult amerikai hódítást?

Az amerikai titkosszolgálat és a hozzátartozó adóhatósági érdekek egyre why-pay-taxeserőteljesebben próbálják a világra erőltetni az amerikai szabályokat. A hatalmi elit az amerikai adótörvényeket arra használja, hogy kiterjessze hatalmát a világ bankrendszere felett. Ez a jelentős mértékű ellenállás ellenére is folyik. Kérdés: Vajon sikeres lesz-e a törekvés, vagy elbukik, mint korábban?

Hiány mémek népszerűsítése – különös tekintettel a vízre és az élelmiszerekre. Egyre nyilvánvalóbb, hogy a hatalmi elit a világméretű aszályokat és éhezést létrehozva, illetve kihasználva próbál minél nagyobb és kiterjedtebb káoszt teremteni, hogy megoldásként diktatórikus intézkedéseket vezethessen be. A Monsanto kulcsfontosságú szereplő ebben a játszmában. Kérdés: A világ régóta szenvedő népei a fejlődő országokban vajon tovább tűrnek, vagy megpróbálják leleplezni az összeesküvést?

MonsantoA nyugat háborúit továbbra is a terrorizmus elleni harcként reklámozzák. Folytatódnak az Internet elleni támadások. Ahogyan arról már többször írtunk, titkos háborúival a nyugat egy amolyan muzulmán félholddá próbálja alakítani a közel-keletet, iszlamista kormányokat hozva létre. Ily módon a „terrorizmus elleni harcot” is kiterjesztették, a terrorizmust magát pedig továbbra is kihasználják az Internet és a segítségével létrejött alternatív média elleni harcban. Kérdés: Vajon képes lesz a hatalom továbbra is támogatni és fenntartani a terrorizmus elleni mesterséges háborút és lecsökkenteni az Internetszabadságot vagy törekvéseik valamikor visszaütnek?

A nemzeti szocialista elvek és erősödő tekintélyelvűség népszerűsítése folytatódik a nyugaton, különösen az Európai Unióban. A bevezetés alatt álló globalista elveket megvizsgálva megdöbbentő milyen sok Nemzeti Szocialista elem található bennük. A náci típusú bankrendszer és a piacokat uraló birodalmi állam létrehozása a mostani trend. Kérdés: Látva mennyire nyilvánvaló a kialakuló rendőrállam jellege, különösen az Egyesült Államokban és az EU-ban, vajon képesek lesznek kiterjeszteni ezt a politikai szerkezetet jelentős ellenállás nélkül?

internet-NWOVégül egy fontos kérdést nem szabad figyelmen kívül hagyni: Vajon az Internet forradalom képes lesz-e aláásni a hatalmi elit törekvéseit vagy a világháló is hanyatlásnak indul az elit propagandái és megrendezett támadásai következményeként?

Forrás: www.idokjelei.hu

facebook_banner

Kapcsolódó híreink:

2013.01.03. Az élelmiszerhiány valós probléma vagy spekuláció eredménye?

2013.01.01. Reformok nélkül erőszakos forradalmat kockáztat a kínai vezetés

2013.01.01. Jön az adóemelés, odébb tolták a szakadékot

2012.12.31. Kína és a hatodik generációs vadászgép

2012.12.31. Miként kezelhető az éhínség?

2012.12.29. Az EU és az USA gazdasági uniót kíván létrehozni

2012.12.27. Az idén a világ bankjai rekord szintű bírságot fizettek

free counters

3 című bejegyzés “2013: tovább épül az Új Világrend” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Hát mindenk előtt annyit, hogy nem szép jövő. Egyet biztosan tudok és kézzel fogható, hogy mint mindig a Magyarok kezében van olyan dolog ami nagyban megváltozatná a világ elit gazdasági nézeteit. A harc álca a hatalom és a pénz felett de van és lesz ami ezt megállítja. Megállítja úgy, hogy az ember önmagán tanul és érzi majd meg a hatásit. Nem tudom miért kell olyan zseniális embereket eltüntetni aki csak jobbat akar és nemcsak magának hanem mindenkinek. Olyat adna a világnak amiből mindenki profitál. A gazdasági elit ezt biztosan nem engedheti meg magának és kínosan figyel minden ilyen tevékenységet és még a csírájában elfolytja, hogy pl egy találmány napvilágra kerüljön.
  Én bizom abban, hogy több az olyan ember aki az életet úgy tekinti mint élet és nem úgy, hogy rabszolga, pénz, hatalom és háború.
  Azt hiszem ezzel mindent elmondtam és ha csak lehet akkor harcolok a magam módján, hogy értékek azok értékek maradjanak.

 2. AZ UTOLS RSOM…

  Amikor mg azt hittem, hogy megvltozhatnak a dolgok, Amikor hittem mg, hogy a remny hal meg utoljra, amikor hittem azt, Hogy a sznak ereje van, hittem, s lm mra hitetlenn vltam.

  Ma 2013. janur. Hatodikn 0: 33 – rakor. a HAT-ODI-KN emlkszem lmaimra s rom. Amikor arrl lmodtam, hogy melyik holdra, bolygra megyek kunoka ltogatba.

  Elmlt, nagyon fj a msodik felismers – az elsnl n is agyvrzst kaptam, szjzrt. A csoda meggygytott – hitem, hogy visszavonulok, megalzkodott ltszatot sznlelve, Akkor mg tekers volt kezdetleges hivatali telefonom. De ma a minimgyribe is be jn a vilg.

  Mgsem trtnik meg a megvilgosods, az agyak tovbbra is sttek, – teljesen kibrndultam. Bezzeg a gonoszsg, a mocskok tovbb virulnak, virgoncodnak s szemembe rhgnek.

  Nem brom tovbb – kerek-perec Borbly esete rvilgtott, ha vals ,s nem megjtszott, Hogy nincs tovbb – MAGYARORSZG CSAK VOLT – gy kisebbsgbe vonulok.

  Jano tlete tetszett, mg utoljra, hogy kis csoportokba fegyver nlkl foglaljuk el a hzat, De minek – dbbenek r – akkor rgen volt er httr Buda trkks elfoglals kapcsn, a trknek.

  Mg rjvk, hogy mindent amit csinlunk lemsoljk s utnozzk, s ellennk fordtjk, Ht nem – lzadok fel magamban – tlem tbbet nem – kivlok – RTED – ki-vl-ok!

  Azrt, hogy j kolnit ksztsek fel akik mennek az j-bolygra, mert itt szmunkra nincsen hely. Ha azt kvnod, hogy velem tartasz – csatlakozol, azt mr ezutn szemlyesen kell. Mi mindig tvozunk!

  Befejeztetett – nincs tbb “puska” szmodra, csak lopott lvai lexikon, itt e fldn fogsz elpusztulni – mert a Hold s a Marsnl tovbb – nem engedlek – s csak szdd az lmod, addig is te ostoba – buta mocsok Paradicsompusztt ember formj szrnyetegek – szrnynl is htborzongat lthatatlan idegen.

  Ksztek majd egy kis knyvecskt, melyben lerom , amit lerhatok, s azt szmodra adom. Azzal, hogy kszlj fel magyar – ok, titkos lesz, oly titkos, hogy mg magam sem tudom.

  Valban – tnyleg – tvedtem, ne gyertek haza – ahogy az r rta, mert itten a katlanban megfznek, Megfznek s megesznek – a fenti sorokban jellemezettek, vglegesen akarva.

  Vge, – fradt ujjaim mr nha – nha rik el a billentyt – Tth Judit Isten nyugosztaljon, Utols fohszommal neked s hozzd kldm – szlva, ott tl a tlvilgon, tbbet tenni n nem tudok!

  kelt. Bzakerettye, 2013. janur – 6-n.

  Bzakerettye id. Kiss Lszl ui: az rs oldalszma 1- vgtelen!

Hozzászólás:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.