Valdai Conference

Putyin a nyugati elitnek: Vége a játéknak


Az angolul beszélő világ nagy része valószínűleg kimaradt Putyin Szocsiban elhangzott legújabb beszédéből, illetve, akik értesültek is róla sem biztos, hogy első hallásra felfogták annak jelentőségét.

PutinA nyugati média mindenesetre mindent megtett, hogy ne vegyen róla tudomást, vagy kiforgatva tálalja annak tartalmát. Függetlenül attól, hogy ki mit gondol Putyinról (a Nap és a Hold sem a mi véleményünk kedvéért létezik), valószínűleg Churchill 1946. március 5-én elhangzott „Vasfüggöny” beszéde óta a legjelentősebb politikai beszéd hangzott el Szocsiban.

Putyin kijelentette, hogy a játékszabályok mostantól megváltoznak.

putin-valdai-2Mostanáig a nemzetközi politikát a következő szabályok szerint játszották:

A politikusok nyilvános kijelentéseket tettek, hogy ezekkel fenntartsák a nemzeti szuverenitás kellemes látszatát, ami kizárólag propaganda célokat szolgált, hiszen nem valós szuverenitásról beszélünk, hanem olyasmiről, aminek semmi köze a nemzetközi politika lényegéhez. Eközben titkos vagy zárt ajtós tárgyalásokon meghozták a valós döntéseket és megtárgyalták a követendő irányokat.

Korábban Putyin is ezen szabályok szerint játszott, cserébe csupán annyit várt, hogy Oroszországot egyenrangú félként kezeljék. Mivel ilyen irányú reményei szertefoszlottak, bejelentette, hogy a játéknak vége, ezzel végeredményben megszegve a nyugat által felállított tabut, nyíltan, az elit klánok és politikai vezetők feje felett szólva az emberekhez.

valdaiEgy orosz blogger, Chipstone, a következők szerint foglalta össze Putyin beszédét:

1. Oroszország nem játssza tovább ezeket a játékokat és nem folytat titkos, zárt ajtós tárgyalásokat apró-cseprő ügyekben. Oroszország ezzel szemben készen áll a komoly párbeszédre és megállapodásokra, amennyiben azok a kollektív biztonságot szolgálják, igazságosak és mindkét fél érdekeit figyelembe veszik.

2. A globális kollektív biztonság valamennyi rendszere romokban hever. Nincsenek többé nemzetközi biztonsági garanciák, az ezeket elpusztító entitást pedig Egyesült Államoknak hívják.

3. Az Új Világrend építői elbuktak. Homokvárat építettek. Az Új Világrend felépülésének kérdése nem csupán Oroszországon múlik, de a döntés nem születhet meg Oroszország nélkül.

4. A társadalmi rend újításait Oroszország konzervatív megközelítésből kívánja vizsgálni, de nem zárkózik el az ilyen újítások vizsgálatától, hogy kiderüljön, bevezetésük indokolt-e.

5. Oroszország nem szándékozik az Egyesült Államok folyamatosan terjeszkedő „káosz birodalma” által létrehozott zavaros vizekben halászni és új birodalmat sem akar alapítani (ez szükségtelen, Oroszországnak már meglévő területeit kell fejlesztenie). Továbbá Oroszország nem kíván a világ megváltójának szerepébe lépni, ahogyan ezt a múltban tette.

6. Oroszország nem kívánja a saját képére átformálni a világot, de azt sem fogja hagyni, hogy mások az ő képükre próbálják átformálni Oroszországot. Oroszország nem fogja elzárni magát a világtól, aki azonban megpróbálja elszigetelni Oroszországot a világtól, az forgószelet arat.

7. Oroszország nem kívánja a káosz terjedését, nem akar, és nem is szándékozik kirobbantani semmilyen háborút, ugyanakkor úgy látja, hogy egy globális háború kirobbanása ma már szinte elkerülhetetlen, így erre fel van készülve és a készülődést folytatja. Oroszország nem akar háborút, de nem is fél tőle.

8. Oroszország nem kíván aktív szerepet vállalni azok feltartóztatásában, akik még mindig az Új Világrendjüket építik, amíg ezek az erőfeszítések nem sértik Oroszország kulcsfontosságú érdekeit. Oroszország inkább a partvonalról szemléli, amint ezek újabb és újabb sebeket szereznek igyekezetükben, amennyiben azonban bárki megkísérli Oroszországot is belerángatni ebbe a folyamatba, figyelmen kívül hagyva annak érdekeit, az meg fogja tanulni, hogy mit jelent a fájdalom.

9. Külső, de még inkább belső politikájában, Oroszország ereje nem az eliten és annak zárt ajtós tárgyalásain, hanem a népen fog nyugodni.

A fenti pontokhoz a következőt muszáj még hozzátenni:

10. Még mindig fennáll a lehetőség egy olyan új világrend felállítása előtt, ami megakadályozhatja a világháború kirobbanását. Ennek az új világrendnek az Egyesült Államok is elkerülhetetlen része lenne, de kizárólag mindenki mással egyező feltételek mellett: a nemzetközi jog és nemzetközi szerződések alapján, mindenféle egyoldalú kezdeményezés nélkül, más nemzetek szuverenitásának abszolút tiszteletben tartása mellett.

NWOÖsszegezve:

Vége a játéknak gyerekek. Szépen tegyétek el a játékaitokat. Eljött a felnőtt döntések ideje. Oroszország készen áll. Vajon a világ többi országa is?

Forrás: www.idokjelei.hu / zerohedge.com

Vladimir Putyin, orosz elnök, Valdaj Klubban elmondott beszéde

Putyin beszéde az ukrán konfliktusról (Valdai Klub, Szocsi, 2014. október 24.)

facebook_banner

Kapcsolódó híreink:

2014.10.18. Leminősítette Oroszországot a Moody’s

2014.10.16. Gorbacsov a szankciós politika feladását sürgeti

2014.10.13. Oroszország létrehozza a SWIFT alternatíváját

2014.10.06. Kína figyelmeztette Európát

2014.09.28. Rubel és jüan a dollár helyett

free counters

26 című bejegyzés “Putyin a nyugati elitnek: Vége a játéknak” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS Iratjel: madarinfluenzaveszelyrol-161112

  A vírusfertőzés elleni oltóanyagot gyártó üzemek hiányos felügyelete nemzetbiztonsági kockázat!!

  Az oltóanyag gyártáshoz tojásokban tenyésztik a vírusokat. Az oltóanyag gyártó üzemekből nyilván könnyen ki lehet lopni egy-egy vírustenyésztő tojást (vagy belőle egy kenetet). Tojásokba átoltva a lopott vírus „HÁZILAG IS” tovább szaporítható. A lopott vírusokkal madárinfluenza is okozható, ami elriasztja a nem kívánatos külföldieket, s végzetesen eladósítja a magyar állattenyésztőket, akiknek a gazdaságát a bankok árverési olcsó áron eladják ingatlanspekulánsoknak, akik ezen gazdagodva, eladhatják, például azoknak is, akik – nem is titkoltan – már régóta el akarják rabolni a magyaroktól egész Magyarországot:

  Russischen Invaliden (1910 dec. 30, 285. szám). Ebben jelent meg az Alliance Israelitée felhívása, amelyet a magyar lapok is közöltek. A Weimaier Hist.-Gen. Taschenbuch, S. XII. fordítása szerint a következőket tartalmazta:
  „Testvérek! Hittestvérek! Az egész földkerekségen nincs egyetlen darab föld sem, amelyet könnyebben leigázhatnánk, mint Galíciát és Magyarországot. E két országnak mindenképpen a miénknek kell lennie, mert számunkra ott a legkedvezőbbek a körülmények. Ti, zsidó testvérek fáradozzatok minden erőtökkel azon, hogy mindkét országot teljesen birtokotokba vehessétek, fáradozzatok, hogy minden keresztényt elűzzetek és teljesen úrrá legyetek. Törekedjetek, hogy mindent, amit ott a keresztények birtokolnak, teljesen a kezetekbe vegyetek. Ha erre nem volna elegendő anyagi eszközötök, a párizsi szövetségünk minden erővel segíteni fog titeket. Erre a célra a szövetségünk már is gyűjtéseket rendez és az adományok váratlan bőséggel folynak be a pénztárunkba azzal a céllal, hogy a galíciai és magyarországi területeket a galíciaiak és magyarok kezéből kiragadjátok és hogy azok kizárólag zsidó kézre kerüljenek. Az egész világ tőkései erre a célra nagy összeget áldoznak s egyesülnek, hogy ezt a célt a legrövidebb idő alatt elérhessétek.” Russischen Invaliden (1910 dec. 30, 285. szám). (A HÍDFŐ Baráti Köre, Fabó László, 22 Hancock Street, San Francisco, CA 94114, U.S.A., „Országhódítók” című kiadványából idézve. )

  Tehát az Izraeliták Szövetsége meghirdette, hogy mind kiűzik innen a magyarokat. Simon Perez volt izraeli államfő hazánk felvásárlásával kérkedett. Ez a legvalószínűbb oka, hogy fertőzik, szennyezik az ivóvizünket a szennyvíz folyóinkba vezetésével. Annak is, hogy a patkányméregként is bevált életrövidítő és ivartalanító hatású kálisóval „sózzák” az élelmiszereinket. Annak is, hogy aszálykár fokozó kálisóval műtrágyáztatják a termőföldjeinket. Annak is, ha szúnyogirtónak, növényvédőszernek álcázott mérgek permetezésével pusztítják az élelmiszernövényeinket megtermékenyítő méheket. És annak is, ha vírusfertőzik a gazdasági állatainkat!

  Tudni kell, hogy a „Szent Biblia” szerint, a zsidóknak – lásd 2 Mózes 23, 20-33. – az általuk elfoglalni akart területeken mérges darázs vagy más egészségkárosító repkedő állat is segédkezhet a nem zsidók kiirtásában, kiűzésében és hogy a zsidó egészséges ivóvizet kap, ami a zsidó törvénykönyv Talmud szerint tiszta esővíz, vagyis tiszta desztillált víz, lásd Talmud Taanith 10 a. lap., és egészséges kenyeret is kap, ami tiszta konyhasóval erősen sózott kenyér, lásd Talmud, Baba kamma 93 b. lap, hogy ő sokáig éljen, kigyógyuljon a nyavajáiból, ne legyen meddő. Egy nem zsidó viszont nem ihat tiszta desztillált vizet és nem sózhat rendesen.

  Az Országgyűlés törvényesítette Magyarország elrablását, azáltal, hogy egy Európai Unió és Izrael közötti megállapodásra hivatkozva, 2010. október 10-én megszavazták, hogy ezután akárhány izraeli cég, s ezekkel akárhány izraeli bejöhet Magyarországra, akik az ide szült gyerekeiknek megvehetik a magyar ingatlanokat.

  Kárelhárítási javaslat: Bűncselekménnyé kell nyilvánítani a zsidókat fajirtásra felbiztatásokat. A magyarok részére visszamenőleg is kártérítés fizetésére kell kötelezni a zsidókat fajirtásra felbiztatásokat hatályban tartani engedő, ellenük nem fellépő, s ezzel a fajirtó izraeliták terrorizmusában bűnsegédkező államokat.

  Verőce, 2016-11-12.

  (nemes Sydo) Tejfalussy András Béla Ferenc okl. vill. mérnök (2621 Verőce, Lugosi u. 71.), a tudományos kutatás felgyorsító hatásmérési eljárási szabadalmak és az ezek alapját képező optimum behatárolási bázissoftware feltalálója, jogos önvédelemként (Btk.), közérdekű kárelhárítási megbízás nélküli ügyvivőként (Ptk.) a magyar állam és a magyar önkormányzatok hivatalnokai helyett (website: http://www.tejfalusy.com)

Hozzászólás:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.