A G77-ek és Kína Új Világrendet követelnek


A világ több mint 100 kommunista, iszlamista és szocialista urai, kiegészítve a harmadik világ néhány megválasztott, de ettől semmivel sem kevésbé korrupt vezetőjével, gyűlt össze Bolíviában a G77 plusz Kína csúcstalálkozón, hogy követeljék „az Új Világrend bevezetését egy jobb élet reményében”.

g77Ban Ki-moon ENSZ vezér is csatlakozott az Amerika, szabadság, szuverenitás és szabadpiac ellenes eseménysorozathoz, sürgetve az egybegyűlt urakat, hogy továbbra is támogassák a „fenntartható fejlődést” és a globális felmelegedéssel kapcsolatos pánikkeltést, hogy segítségükkel rátukmálják a globális kormányzást a világra.

Annak ellenére, hogy ez volt az ötvenedik G77 csúcstalálkozó, a főáramú média szinte említésre sem méltatta az eseményt.

Az egybegyűlt 133 vezető egy zárónyilatkozatban követelte, természetesen nem ezekkel a szavakkal, egy központosított, globális diktatúra bevezetését és a nyugati adófizetők pénzének a harmadik világ kormányai számára történő újraelosztását. Mindent „Földanyával” összhangban, az ENSZ „fenntartható klímaváltozási rezsimjének” felügyeletével kell véghezvinni, szögezték le az egybegyűltek. A radikális nyilatkozat drámai planetáris átalakulást követel: egy erősebb, „megbízásait” hatékonyabban teljesítő ENSZ-t, a „globális szuverenitást” jelképező, nagyobb hatalmú ENSZ közgyűlést és az IMF által irányított globális valutát.

g77csucs„Teljes mértékben tiszteljük az ENSZ alapokmányában és a nemzetközi jogban lefektetett alapelveket és célkitűzéseket, különös tekintettel azokra, amelyek az államok közötti egyenlőséget támogatják,” áll az ENSZ megerősítését követelő nyilatkozatban.

„Felismertük, hogy szükség van az ENSZ képességeinek és kapacitásának javítására, hogy képes legyen teljesíteni megbízatásait és maradéktalanul kivitelezni társadalmi és gazdasági programjait.”

A „Santa Cruz-i Nyilatkozat az Új Világrendért, a jobb életért” névre keresztelt megállapodás azt is szorgalmazza, hogy a többnyire zsarnokokból álló ENSZ közgyűlés amolyan vétómentes planetáris testületté válhasson.

Captura de pantalla de 2014-05-07 18 29 29Természetesen bevezetése esetén az általuk szorgalmazott, központilag megtervezett „Új Világrend” az emberiség többsége szempontjából a „jó élet” ellenkezőjét vagy annak csupán látszatát eredményezné, ahol a szabadság, a jómód, a szabadpiac és a nemzeti szuverenitás egy múltbéli emlékek maradnának csupán.

A résztvevő rezsimek ismét megtévesztéssel próbálják elérni céljaikat. A „klímaváltozásra” és a saját rendszerük által előidézett szegénységre hivatkozva követelik, hogy a nyugati országok adófizetői vagyonukat nekik, szabadságukat és szuverenitásukat pedig az ENSZ-nek adják át. A többségében autokrata rezsimek ezek mellett több beleszólást követelnek a felemelkedőben lévő „globális kormányzásba”.

A G77 plusz Kína csoportba, neve ellenére, ma már 133 kormány tartozik, akik között bolygónk legbrutálisabb kommunista diktatúráit is megtaláljuk. A pekingi diktatúra, amely immár évek óta szorgalmazza az Új Világrend bevezetését, természetesen a csúcstalálkozó legnagyobb hatalommal rendelkező résztvevője. Soros György már 2010-ben nyilvánosan hangoztatta, hogy Kína alkalmasabb lenne az Új Világrend vezetésére az Egyesült Államoknál.

G77countriesIronikus módon a rendezvény egyik első-számú témája a „szegénység” volt. Ironikus, mivel a világban tapasztalható hihetetlen szegénység éppen a találkozón résztvevő, és az általuk elnyomott szegényekre szocialista és egyúttal orwelli megoldásokat erőszakoló korrupt kormányok tevékenységének közvetlen eredménye. A megoldás szerintük még több, immár globális szintű szocializmus. Másképp fogalmazva, az elnyomottak vérén élősködő, sokszor luxus körülmények között élő vezetők azt az üzenetet próbálják közvetíteni, hogy számukra az „egyenlőtlenség” a legnyugtalanítóbb probléma.

Az Új Világrend bevezetését sürgető propaganda természetesen nem új keletű jelenség. Hugo Chavez, Venezuela megboldogult korábbi vezetője kínai látogatása során elmondta, hogy „Egy új világot teremtünk, egy kiegyensúlyozott világot. Egy új világrendet, egy többpólusú világot.”

Tavaly már Kína is egy ENSZ vezetés alatt álló, amerikamentes „Új Világrendet” szorgalmazott.

BilderbergGeorge H.W. Bush, Henry Kissinger, Bill Clinton és nyugati vezetők egész sora hirdeti ugyanezt, ugyanezeket a szavakat használva.

Forrás: www.idokjelei.hu / The New American

facebook_banner

Kapcsolódó híreink:

2014.01.10. Már nem titok: az Európai Egyesült Államok a tét

2011.10.25. A Vatikán egy globális pénzügyi hatóság felállításáért

2011.10.22. Gorbacsov az új világrend és a globális kormányzás szükségességéről

free counters

Egy gondolat a(z) “A G77-ek és Kína Új Világrendet követelnek” című bejegyzésnél

Hozzászólások lezárva.