Fishing on Orfű 2014


Festői környezetben az Orfűi tó szomszédságában került megrendezésre az idei Fishing On Orfű fesztivál. A fesztivál színvonalát tökéletesen szemlélteti, hogy már a kezdés előtt két hónappal lehetetlen volt bérletekhez és jegyekhez jutni.

fishingonorfuMitől is annyira népszerű ez a fesztivál? A megkérdezett zenekarok és a helyszínre látogató célközönség egybehangzó véleménye szerint ez semmi másnak nem köszönhető, mint a családias légkörnek, a fellépők minőségi kiválogatásának és nem utolsó sorban Orfű varázslatos atmoszférájának, és a környék legnagyobb tavának, páratlan hangulatának.

fishing1A kérdés tehát adott. Ki nem szeretne eltölteni 4 napot egy ennyire megkapó atmoszférával rendelkező fesztiválon? Na ugye. Aki tehette, és aki kellően gyors volt, az nem maradt le az év egyik legnagyobb magyarországi bulijáról. Az előzetes érdeklődés a fesztivállal kapcsolatban soha nem látott méreteket öltött, hiszen már a nulladik nap előtt két hónappal minden napi jegy és bérlet elkelt.

fishing2A szervezésről is csak magas fokon lehet beszélni. A színpadok biztosításától, a fellépő zenekarok elhelyezésén át, a biztonsági személyzet meglétéről, a közönségnek fenntartott sátorhelyekig bezárólag minden apró részletre a legmesszemenőbbig ügyeltek a fesztivál szervezői. Egy Fishing On Orfű nem lehet teljes a kiegészítő programok nélkül, melyek között mindenki megtalálhatta a számára leg testhez állóbbat. A teljesség igénye nélkül álljon itt pár közülük: volt flashmob, bortúra, tóátúszás…

10405530_769475326408981_8288271329587720165_nMost már talán mindenki számára nyilvánvalóvá válik, hogy egy ilyen fesztivált televíziós stábunkkal sem tudtunk kihagyni, és abban a szerencsés és megtisztelő helyzetbe kerültünk, hogy idén először léphetett a Fishing On Orfű területére televíziós média.
Ha már ott voltunk, mi sem maradtunk tétlenek, hiszen mikrofonvégre kaptunk olyan ismert és főleg elismert fellépőket mint Ganxta Zoli, Fluor Tomi, vagy éppen a Blind Myself zenekar énekesét Tóth Gergelyt. A fellépők mellett továbbá megkérdeztük a közönség tagjait is, akik több alkalommal is kihangsúlyozták, hogy a Fishing On Orfű az ország egyik legszínvonalasabb nyári fesztiváljává nőtte ki magát az elmúlt évek alatt, és az utolsó napon valahol titokban már a folytatáson gondolkodnak, ami nem jelent más, mint hogy jövőre veletek ugyanekkor ugyanitt találkozunk. Maradjon ez még sokáig így.


A teljes videó ITT tekinthető meg!

facebook_banner

free counters

Egy gondolat a(z) “Fishing on Orfű 2014” című bejegyzésnél

Hozzászólások lezárva.