Agenda 2030: Útban a világkormány felé


A globális elit soha nem volt még ennyire közel céljai megvalósításához. Néhány egymással szorosan összefüggő eseménynek és nemzetközi egyezmény megkötésének köszönhetően bolygónk kormányzása egyre közelebb kerül a teljes központosítás megvalósításához, méghozzá a többség tudomása nélkül.

agenda2030Az elmúlt hónap során is számos ilyen esemény történt.

Szeptember 25-27-ig tartó konferenciáján az ENSZ bemutatta új egyetemes napirendjét. Az eseményt a New Yorkba látogató pápa nyitotta meg, aki maga is a napirend mellé állt.  A világ szinte valamennyi nemzete aláírta a 17 célt megfogalmazó tervet, amiről csak nagyon keveset hallhattunk a médiában.

Az ENSZ azt ígéri új dokumentumában, hogy együttes erővel egy igazi utópiát hozhatunk létre a Földön. A helyzet azonban az, hogy ez a bizonyos egység, amiről az ENSZ beszél, az igazi és igen gonosz tervet leplező álarc csupán. Paul McGuire a következő írta róla:

Az ENSZ nem az emberiség engedélyét kéri, hanem felszólít bennünket a 17 fő és 169 alpontból álló, a fenntartható fejlődést előtérbe helyező terv elfogadására, ami radikális változásokat hivatott megvalósítani a világon 2030-ig. Az Agenda 21 (teljes nevén Feladatok a XXI. századra) helyébe lépő 2030 Agenda vagy napirend (más szóval a 2030-ig elvégzendő feladatok) az előző terv felturbózott változata. A tömegmédia segítségével az egész világot meggyőzték vagy legalábbis azon igyekeznek, hogy meggyőzzék arról, hogy a terv környezetünk megmentését és a „szegénység felszámolását” célozza. Sajnos azonban a terv egészen más céllal jött létre. Az Agenda 21 és az új 2030 Agenda igazi célja egy világkormány, egy globális gazdasági rendszer és világvallás megalakítása. Amikor Ban Ki-Moon ENSZ főtitkár „a világbéke álmáról és a minden embernek kijáró méltóságról” beszélt, a kommunizmus által ígért „munkásparadicsom” szlogenjeit idézte.

oneworldLásd még: A fenntartható fejlődés igazi arca dióhéjban

Az új tervet sokszor inkább „globális célokként” említik a nyilvánosság előtt. Szeptember 26-án számos híresség is arcát adta hozzá a Centrál Parkban tartott Globális Állampolgár Fesztiválon, amihez egy promóciós rövidfilm is készült. A videón látható hírességek közül bizonyára sokan őszintén szeretnének segíteni másoknak és tenni valamit a Földért és nem azért szerepelnek a kampányban, mert a globális elitet szolgálják, csak éppen nem látják át az összefüggéseket. Fontos tehát, hogy ne lássunk mindenkiben azonnal ellenséget, inkább próbáljuk meg értelmesen elmagyarázni az érdeklődőknek, hogy pontosan milyen törekvésekről is van szó.

Sajnos az ilyen propaganda céllal készült anyagokat arra használják, hogy a „globális közösséghez” tartozó „globális állampolgárság” koncepcióját népszerűsítsék. A folyamat évtizedek óta tart és elég hatékony.

Az Egyesült Nemzetek Szervezete tulajdonképpen egy konszenzus nélkül működő testület és a globális kormány előfutárának mondható, aminek a politikai jobb és baloldal is behódolt már, hiszen mindkét oldalon az igazi vezetőket, a nemzetközi bankár családokat és titkos társaságokat szolgálják. Amikor pedig egy-egy vezető politikusnak az „orwelli csoporttól” eltérő nézetei vannak, egy bizonyos szintig elmehet, de nem tovább.

Ki ez az elit társaság és milyen titkos társaságok irányítják őket? Troy Andersonnal, a Pulitzer-díjra jelölt oknyomozó újságíróval közösen írt új könyvünkben leírjuk, hogy létezik egy nagyon is valóságos, titkos és féltitkos társaságokból álló hálózat. Ezek közé tartozik a Külkapcsolatok Tanácsa, a Trialterális Bizottság, a Nemzetközi Ügyek Királyi Intézete, az ENSZ, a Római Klub, a Bilderberg csoport és számos egyéb szervezet, amelyek meghatározzák az elnökök, miniszterelnökök, médiahálózatok, politikusok, multinacionális óriás cégek vezetőinek és egész nemzeteknek a döntéseit. A médiában szinte sohasem hallunk használható vagy alapos elemzéseket róluk, hiszen a médiumokat is ők irányítják és hatalmuknak köszönhetően egyetlen kormány sem vonta még őket felelősségre.

global-streamGlobális gazdaság

A globalizáció másik fontos eszköze különböző nemzetközi egyezmények formájában valósul meg, amelyek célja, hogy idővel az egész világ egyetlen egységes, globális törvények által szabályozott piaccá váljon. A nemzetgazdaságok egyesítése közben azonban az egyes gazdaságok folyamatosan hanyatlanak, munkahelyek szűnnek meg, iparágak tűnnek el vagy rendeződnek át, miközben a megacégek egyre nőnek, a középosztály pedig fokozatosan eltűnik. Mivel a békát lassan főzik, a folyamat csak nagyon keveseknek tűnik fel, a protestálók hangját pedig elnyomja a világ zaja.

A világtörténelem egyik legnagyobb nemzetközi kereskedelmi egyezményével kapcsolatos tárgyalások például szinte észrevétlenül zajlottak és fejeződtek be, pedig a Csendes-óceáni Partnerség óriási lépést jelent az igazán központosított gazdaság megvalósítása felé.

A TPP, vagy Csendes-óceáni Partnerség nem csupán egy kereskedelmi egyezmény, amelynek segítségével Barack Obama olyan célokat is képes megvalósítani, amiket az amerikai kongresszus amúgy soha sem hagyna jóvá. Elfogadását követően bármilyen jövőbeli módosítás rendkívül nehézkes lesz, így Barack Obama tervei a világgazdaság 40 százalékában megvalósulhatnak.

2030Az egyezményt az USA, Kanada, Japán, Mexikó, Ausztrália, Brunei, Chile, Malajzia, Új-Zéland, Peru, Szingapúr és Vietnám tervezik aláírni.

Egy másik szerződés, A TTIP, vagy Transzatlanti Kereskedelmi és Beruházási Partnerség értelmében pedig egy-egy ország korlátlan mértékű kereskedelmi szankcióknak néz elébe vagy az adófizetők dollármillióit fizetheti ki kártérítésként az óriásvállalatoknak.

Lásd még: A titokban tárgyalt Csendes-óceáni Partnerség…

A lassított puccsnak tekinthető egyezmény tárgyalásai 2013 júliusában kezdődtek az USA és az Európai Unió között, és várhatóan 2016-ban fejeződnek be. A TTIP-TAFTA a horrorfilmek elpusztíthatatlan szörnyeihez hasonlóan éledt újjá és egyesíti a múlt legkárosabb egyezményeit, sőt új elemekkel is bővíti.

A TTIP-TAFTA aláírásának pillanatától a vállalatok kiváltságai jogerőre emelkednének, és tartósan érvényben maradnának, akkor is, ha a közvélemény vagy a kormányzati szándék közben megváltozna. Az egyezséget ugyanis csak az összes aláíró ország egyetértésével lehetne módosítani.

UN-2030-AgendaVilágvallás

Eközben a világvallás felemelkedésén ügyködők sem tétlenkednek.

Egyre többet hallani arról, hogy a különböző vallások csupán eltérő utakat képviselnek, de egyformán Istenhez vezetnek. Ezt a nézetet egyre több vallási vezető támogatja, azt állítva, hogy a két legnagyobb világvallás, a kereszténység és az iszlám, ugyanazt az Istent imádja.

Sokan ennek bizonyítékát látják Ferenc pápa New Yorki beszédében is, amiben ezekkel a szavakkal köszöntötte a muzulmánokat:

„Két érzést szeretnék muzulmán testvéreim fel közvetíteni: először is üdvözlöm őket az áldozatünnepén. Szeretném, ha üdvözletem szívélyesebb lehetne. Ezek az érzések a közelség és a tragédia láttán érzett közelség. A Mekkában történt tragédiára gondolok.

Szeretném biztosítani őket imáimról. Egyesítem magam mindannyiótokkal. Ima a kegyelmes és irgalmas istenhez.”

Ezekkel a szavakkal Allahra utalt, hiszen az iszlámban őt illetik a „kegyelmes és irgalmas” jelzőkkel. (Természetesen a muzulmánoknak szüksége van imáinkra, azonban ha valóban Isten segítségét szeretnénk számukra, talán hozzá lenne érdemes imádkozni, nem pedig Allahhoz, hiszen ezzel a „gesztussal” épp a lényeg veszik el.)

Nem ez volt az első eset, hogy Ferenc pápa hasonlóan fogalmazott. Úgy tűnik, hogy szerinte a keresztények és a muzulmánok ugyanazt az Istent imádják, ami megmagyarázza, hogy miért hagyta jóvá, hogy mohamedán imákat mondjanak a Vatikánban.

Lásd még: A készülő egységes világvallás

agenda2030Bár a fent leírt folyamatok tagadhatatlanok, az átmenet nyilván nem egyik napról a másikra megy végbe és nem lesz zökkenőmentes. A káosz valószínűleg jelentősen erősödik, mielőtt mindezek megvalósulhatnak. Minden egyes válság egy kicsivel közelebb viszi a háttérhatalmat a végső tervhez és látni fogjuk, hogy mindegyikre a globalizáció és a központosítás kiterjesztését javasolják majd megoldásként. Százszor fogjuk még hallani, hogy az emberiség problémáit kizárólag az egységen keresztül lehet megoldani, ami számukra nem azt jelenti, hogy az emberek különbözőségeik ellenére tanuljanak meg szeretetben együtt élni, hanem azt, hogy kövessék a hatalom által előírt központosított normákat, amik idővel az élet minden területét magukban foglalják majd, az oktatástól, az egészségügyön át, egészen a kereskedelemig és a vallásig.

Forrás: www.idokjelei.hu / Az Economic Collapse cikke alapján

facebook_banner

Kapcsolódó híreink:

2015.10.07. Amerika égisze alatt egyesül a fél világkereskedelem

2015.10.03. Nagyobb munkanélküliséghez, életszínvonal romláshoz vezethet a TTIP

2015.07.06. A multiknak jó a TTIP

free counters

7 című bejegyzés “Agenda 2030: Útban a világkormány felé” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Hülye vagy te bukott ‘kerettyei falurendőr!
  Az nem egészen úgy volt Marócban!
  És ELVTÁRSAK voltak azok, nem “urak”. 😛 Mint te is, ugye… 😀

  Elbóbiskolt az ürge és felriadva ő akart helyet adni a “Trafó elvtársnak”, mert azt hitte, hogy szállás kell a villanyt bevezető munkásnak.

  1. Nagy László úr!
   Kérlek, hogy taxatíve sorold fel – pontokba szedve mi a bajod velem – úr szólítás volt a kádár mocsok rendszerbe is már írtam le neked egy másik témában a véleményem – mostani pl. az orvost nem orvos elvtársnak szólítottuk, ha nem doktor úrnak és a mérnök urat is – volt ezzel egy történetem de most nem untalanak vele – mert abba is belekötsz – inkább ajánlom a lenti pontot amit ide idézek neked – olvasd el és okosodj – tanulj – és engem ne bánts mert én sem bántottalak téged!

   íme:

   http://prohungarianemzetiportal.ning.com/profiles/blog/show?id=6573332%3ABlogPost%3A71453&xgs=1&xg_source=msg_share_post

   tisztelettel:
   id. Kiss László
   ui: és nem bukott ismétlem saját akaratból távoztam tőlük – aminek az eredménye a 40 ezer ft-os nyögdíj kezdete és állandó üldözésem és szívatás lett lett. a mai napig…

 2. SZEVASZTOK!

  ÉRTEM – ÉRTED – MINDANNYIUNKÉRT!

  FEHÉR HUNOK!

  Kik azok? A fehér ember – olvassátok el és terjesszétek!

  Először ezt:
  MEG FŐZNEK BENNETEK:
  HA NEM AKAROD, HOGY ÚGY LEGYEN GLOBÁLIS ERŐ ELLEN CSAK GLOBÁLIS UN. SPARTAKUS HARCCAL – DE NEM IE. 71-BEN TÖRTÉNTEK MÓDON HA NEM AZ EGÉSZ VILÁGRA KITERJEDÉSŰEN MEG KELL TENNED!

  ÍME:
  “…#21 | spartakusz – 2015.10.21. 04:18:41
  Tulok Laci ide:

  https://www.youtu…Ip80SJfppc

  id. Kiss László
  ui: ha eltudom képzelni, az megvalósítható a fizika világában is….
  Szerkesztés | Törlés
  #22 | spartakusz – 2015.10.21. 05:43:16
  Egyszer volt Budán kutyavásár
  https://www.youtu…GOsB5XsK54

  EZ AZ ORSZÁG NEM ELADÓ

  https://www.youtu…kTXV8K9vrI

  ELADHATATLAN / még a Holdat is felparcellázta és árulja/
  VÉGKÖVETKEZTETÉS:

  valóságotok VAN AZ ELME ELVE ÉRTELME FOKA SZINTJE ALAPJA A SZER ELEMNEK!
  NYELVE SZÁMMAL MONDJA EL: NEKTEK:

  Élő ember mesélte a következő történetet – nekem – én nektek ismételten tovább adom -amikor a villanyt vezették be Zalába – a mérnök urak előadást tartottak a falu kultúrházában összesereglett falu népének – elmondta, hogy drótvezetéket vezetnek be minden házba és annak a végén a villanykörte fog világítani – de jövő héten érkezik a Trafó aminek hely kellene és kérdezte ki tudna neki helyet biztosítani – az előadás után a mérnök úr megkérdezte van e kérdés – a bátortalan hallgatás után jelentkezett valaki aki – elmondta, hogy jó – jó érti amit mond a mérnök úr . de hogy zsal a petrol a drótba az nem érti – egy másik hozzá szóló felajánlotta:

  Ha megérkezik Trafó elvtárs akkor ő tud adni neki helyet és ha jó viselkedik akkor vacsorát is…” meg stb. történetek –
  szóval a felfogás értelem szintje meghatározó – ha nem érti – ezért kifogást mondja írja le, hogy nem lehet csinálni természetes reagálás –
  A tökéletes rendszert nem kel megcsinálni mert az már meg teremtette a teremtő – benne a körívben ki az óriási kör ívet járja – ki a ponthoz minél közelebbi kicsi körívet – benne minél nagyobb tudással és hittel – hittel és tudással – amit illusztráltan már leírtam a “méteres botban levő szögek rajzolatával bizonyítva a fizika világába a materlistáknak is !

  Én nem meggyőzni akarlak – ha nem leírom, hogy tudd
  GERRY írja az örök optimista – LEHET, HOGY AZ – de mi van ha nem osztunk- hogy nincs se optimista se pesszimista – van a helyes és a helytelen a drú látó és a ború látó – ugyan – nem inkább a helyesen látó és a helytelenül látó – csak gondolj a nap mozgására a föld vonatkozásában – valóban a zárt világban úgy látjuk és sajnos úgy is mondjuk a nap fel kelt – mert valóban úgy látjuk – ezért vallották a tudósok sok ténynek hit tézisek közül, azt, hogy a Föld körül forog a nap – hát egy nagy lótuszt – ma már tudjuk –
  Befejezésól úgy látjuk ma rossz nézőpontból, hogy a tökéleteshez közelítő társadalmi rendet nem lehet elérni – de hogy is nem – csak értsd – az egyszer volt Budán kutya vásár – a haza nem eladó – eladhatatlan és stb. hamis képzeletek helyett a valós képzeletnek be állított virtuális világot ami FÉRGEK A BŰNÖZŐK ERŐLTETNEK RÁD OLYAN MANIPULATÍV PROFESSZOROK PROFESSZORÁNAK TUDÁSÁVAL HOGY ÉSZRE-SE VESZED MINT AZ A BÉKA AKIT MEGFŐZNEK A FAZÉKBAN–
  érthetőbben nem tudtam leírni – légy állandóan fürkész – semmit ne higgy el – mindennek járj utána – hisz már tudod – SEMMI SEM AZ AMINEK LÁTJUK – VAGY MUTATJÁK!

  id. Kiss László
  ui: és jusson eszedbe a caolás üveg is ami az égből eset le film….

  INNEN: IDÉZVE:
  http://www.hungarianrealnews.com/news.php?readmore=429&c_start=20

  KÖSZÖNÖM KOMLÓ MÉDIA, HOGY OKOSABBAN ÉS TÉNYEKKEL ALÁTÁMASZTVA LEÍRTAD MEGLÁTÁSAIMAT!

  TISZTELETTEL:
  ID. KISS LÁSZLÓ
  ui: a két globális erő összecsapásának, hogy mi lesz az eredménye az a jó ISTENRE VAN BÍZVA – A FEHÉR-EMBERI FAJ BIZALOMMAL!

Hozzászólás:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.