Putyin az USA gyenge pontját célozza: a tőzsdét


2012-ben az elit egyik bennfentes tagja – a Washington Times-ot használva szócsövéül – azt állította, hogy 2014. március 4-én megkondul az ítéletnap harangja, aminek hatására az amerikai gazdaság összeomlik. Az, hogy Grady Means, korábbi elnöki tanácsadó milyen következtetés alapján jutott egy konkrét dátumhoz, talán örökre homályban marad.  A világ jelenlegi helyzetét figyelembe véve azonban, az ember önkéntelenül is elgondolkozik azon, hogy talán volt valami a logikájában. A politikai és a források feletti hatalomért való közdelem Ukrajnában nem csitult. Lehet, hogy Means valami hasonló körülményre alapozta állításait?

orosz_valasztas6Tudjuk, hogy az Egyesült Államok gazdasága szó szerint az összeomlás szélén áll. Csupán a folyamatot beindító mechanizmus hiányzik. Greg Mannarino, az árral általában szemben úszó befektető úgy gondolja, hogy ez most könnyen összejöhet és az alábbiakban el is olvashatjuk, hogyan gondolja az egyik lehetséges forgatókönyvet.putyin
Lényegében arra figyelmeztet, hogy Putyin a jelenlegi geopolitikai hangulatot kihasználva úgy pozicionálja bábuit a globális sakktáblán, hogy végül teljesen letörölhesse a színről az amerikai értékpapírpiacokat és magát a dollárt is.

 Figyelembe véve, hogy az USA gazdasági alapjai eleve szörnyű állapotban vannak, az adósság már most is fenntarthatatlan és tovább növekszik, azonkívül Kína orosz partnerének kedvezően teszi meg lépéseit, nagyon is elképzelhető, hogy az amerikai gazdasági és pénzügyi érdekeltségek elleni összehangolt támadás végső állomásához közeledünk.

Már csak néhány lépés kell a matthoz:

Putyin tökéletesen látja, hogy a gyenge pont a hiperinflálódott értéktőzsde… ez az ember zseniálisan játszik.
Tudva, hogy minden háború alapja a megtévesztés, a csapatok kivonása is a játszma része.
Amikor ismét beveti csapatait és itt is lépni fog, össze fogja zúzni az amerikai értékpiacokat, ezermilliárdokat semmisítve meg ezen a piacon és az emberek zsebeiben.
Vlagyimir Putyin nem fog meghátrálni Obama vagy bármely nyugati hatalom előtt. Semmi oka erre. Pontosan tudja, mindez hová vezet, és mit kell tennie ahhoz, hogy a terve működjön.
Véleményem szerint ez a felállás.

Hagyja, hogy a pénz visszaáramoljon a világ piacaiba, azaz konkrétan az amerikai értékpiacokba. Majd egy villámtámadással visszaküldi csapatait és elpusztítja a tőzsdét.
Azt is tudjuk, hogy… Putyin évek óta a dollár összeomlására játszik azzal, hogy aranyba fektet.
… Az Egyesült Államok adóssága a legnagyobb lufi a világon és ezt ő is tudja.
Aztán jön a pánikeladás. Szerintem ez nagyon gyorsan bekövetkezhet.

Ne legyenek kétségeink. Putyin világhatalmi szerepet szán Oroszországnak. Kína pedig ugyanezt akarja. Ehhez pedig tönkre kell tenniük az Egyesült Államok gazdaságát.

One_dollarA legtöbb olvasónk látja, hogy az Egyesült Államok összeomlása elkerülhetetlen. A kérdés mindig is az volt, hogy mikor.

Elképzelhető, hogy Putyin hamarosan megadja a választ.

Forrás: www.idokjelei.hu / shftplan.com

facebook_banner

Kapcsolódó híreink:

2014.03.06. Orosz politológusok: Az idő Putyinnak dolgozik

2014.03.05. Így ütnek vissza az oroszok elleni szankciók

2014.03.04. Brzezinski: a Nyugattól függ, hogy meddig megy el Putyin

2014.03.02. Putyint nem érdekli a Nyugat véleménye

2014.01.23. Ukrajna: egy múló kor utolsó csatája

free counters

8 című bejegyzés “Putyin az USA gyenge pontját célozza: a tőzsdét” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. az oroszok értékpapírja 138 milliárd dollár, semmi nem történi, ha ezt ráborítják a világra, a kínaiaknak jóval több. putyin egy blöffmester, akinek a nyersanyagon kívül semmije sincs, csak nagy pofája. nem tud ő semmit sem okozni, elég neki a belső problémája,, mert ha nem vigyáz, még a végén őt is elzavarják.

Hozzászólások lezárva.