Egy reklámfilm margójára


Minden apró döntésünk valahol, egy nagy-nagy medencében – amit Kárpát-medencének is ismerünk – egymásba folydogál. Ez ma a Nemzet élettere.  Itt az ellenkező áramlatok megfékezik az életerő folyamát, míg az azonosak elmossák az eléjük kerülő gátakat! Mégpedig csakis azokat, melyek nem a természetes partvonallal bírók, hanem melyek oktalanul keresztbe vannak elhelyezve! A természet nagy tanító: kicsiny erecskék, csörgedező patakocskák nem juthatnak egyéni erőből el az egységet kínáló tengerig.
Folyamodjunk – önmagunkért és gyermekeink élhető jövőjéért – egységbe!

Kedves – most így kell írnom – Honfitársak!

A vidék ellehetetlenült, lassan az Élet és az étel tiszta magyar forrása eltömődik, poshadt lesz, mert nem meríti azt a magyar városi fogyasztó.
Így lett mindkét oldal egyszerre, ma már: KISZOLGÁLTATOTT NEMZET !

Küldöm ezt a kisfilmet, mert legalább annyit ér, mint a .”…ma bekopogott hozzád a szerencse, s …óra múlva, valami nagyszerű dolog fog történni veled …Összpontosíts a következő mondatra: Isten akarata sosem vezet olyan helyre, ahol az Isteni Kegyelem nem vigyáz rád. Valami jó fog veled történni ma, valami hír, amire vársz…” üzenet.

Sok éve őszintén hálásnak érzem magam, hogy a Föld éléskamrájában élek együtt Veletek, akkor, mikor milliárdnyi ember naponta egyszer sem lakik jól, s az ivóvízért már háborúk dúlnak!
Talán ez is a nevezett Kegyelem műve?
A mai jó hír talán az, hogy magyarként, Magyarországon – még – ittHON vagyok!
Vajon gyermekeink és unokáink is HON élhetnek, vagy hontalanul?

Mahatma Gandhi egyik eszméje csak abból állt, hogyan fordítson hátat a nemzet annak, mit a hatalmaskodó angolok rájuk erőltettek. Így a követői nem vásárolták meg a saját rabszolgaságuk ezernyi módon csillámló láncait. India, Ghandi ezerarcú népe harc nélkül “lekoptatta” magáról a gyarmati igát! Mert egységbe rendeződött!
“A különbség a között, amit megteszünk és amire képesek lennénk, megváltoztathatná a világot.   …  Te magad légy a változás, amit látni szeretnél a világban.” – (Ghandi)

Kérlek, ne szakítsd meg …” – szokták kedves kényszeresen a továbbítós levél végéhez fűzni, no meg küldd tovább, mert …ilyen-olyan fenyítéssel találkozol! (Méghozzá a Szeretet nevében!) Foglald le így is magad kisember, de nehogy gondolkozz, csak félj, mindig rettegj valamitől!
Szabadság nevében (ami már régóta nincs) tedd azt, amire utasítanak. Hol itt, hol ott.
“...ne szakítsd meg ...” – hanem szakadj meg!
Pedig így a társadalomban sem, vallásodban sem az Urat, hanem a (rém)uralmat szolgálod, itt, az Édenkertben, kiűzetésed előestéjén !
De tedd csak mit akarsz e filmecskével a meggyőződésed szerint, vagy a szíved után !

E film mindennapi megtekintése sem lehetne fölösleges idősnek, fiatalnak, hogy beivódjon sejtjeink szintjéig, hogy itt van(!) a Mindennapi Kenyerünk, mellette megannyi lehetőségünk,  és igencsak időszerű a nemzeti bőségünk megismerése.
(Ez valóban nyugtalanító lehet annak a világnak, mely abból él, hogy a torlódó feleslegét értékesíteni tudja bárhol – a józan paraszti ész ellenében is! Ha már nem telik, majd ad rá kölcsönt is!)
Értékes a film azért is, mert magunkért szólal fel úgy, hogy nem kíván tenni valami ellen. Ha legalább önellátó szintig ismét eljutunk terményből, majd gondoljunk a híres magyar iparra is, magyar kereskedelemre, szolgáltatásra, találmányokra, hogy a város is élhessen tovább. Ha egyszer “hozzánk is bekopog valaki” – mint a körlevelekben utalnak rá – , e magyar bőségből juttatva szívesen megvendégelhessük Őt!

Ha az egységesítő szándékú Unió és a Globalizáció valódi élettel telített, annak élő sejtekre és szervekre, maga értékére ébredő országokra van szükség!
Ha viszont kizsigerelt, kifosztott malacperselynek kellünk, az a közösség  nem a mi helyünk! Akkor bennünk, e haza méhében foganjon az igaz jövő eszméje!

Magyarország számos módon tudja táplálni a Nagy Egészet. Étellel, itallal s szívvel-lélekkel. De ehhez előbb a Föld-szinten gyomtalanítani szükséges,  majd az emberi lélek Örök Belső Középpontjában ki kell forralni magából, magunkból minden nehézkes salakot!

Nincs betiltva, de az unióban sokan nem nézik jó szemmel ezt a reklámot…

Fog ez menni! Miként volt már annyiszor az ország, s a nép történetében!

Forrás: www.kataklizma.info

2012.01.22. Olajembargó, vagy iráni olaj dupla áron?

2012.01.19. Lengyelország feltételt szab a pénzügyi szerződés aláírásáért

2012.01.17. Indiában is felfigyeltek a Monsanto tevékenységére

2012.01.16. Az Európai Csendőrség

2012.01.14. Kilenc eurótagállamot minősített le a Standard & Poor’s

2012.01.12. Moszkva óvja az Európai Uniót az iráni olajembargótól

2012.01.12. Magyarország bedobja a törülközőt

2012.01.09. Tanmese: Magyarország és az IMF

2012.01.03. Miért kellünk az EU-nak?

2011.12.17. Az európai gondok miatt az IMF külső segítséget vár

2011.12.14. Hiperinflációval a világkormányért

free counters

Hírdetés

Egy gondolat a(z) “Egy reklámfilm margójára” című bejegyzésnél

 1. És még mindig van képük az iskolákban a finn-ugor eredetünket erőltetni, pedig “kilóg a lóláb” megint!
  A kijevi múzeumban őrzött Hun övvereten, szíjvégen levő rovásírásos ima gyönyörű. Nem tudom, hogy tudtok-e róla, hogy a szíjvégen talált rovásírásos szöveg megfejtésére Magyar rovásírás szakértőt – nyelvészt kértek fel !!! Előlünk mégis mindenáron eltitkolták, amíg lehetett.

  Istennek hála ma már nem lehet szinte semmit titokban tartani!! Érdekesség, hogy az 1960-as évek elején szintén KIJEVBEN ((amiről ma már tudjuk, hogy Árpád nagyapja Álmos Őse ÜGYEK fejedelem alapította – építette szabír-Magyar város híres szabír kovácsiparával. Ott készültek a csodálatos Magyar szablyák.))

  Régészeti feltárás során a Magyar hegyen találtak 9000 darab rovásírással teleírt pergamentet tökéletes állapotban !!!!

  A kutató régész Armatov akadémikus az egészet elküldte futárral a Magyar Tudományos Akadémiának úgy gondolván, hogy MI vagyunk a megfejtésében illetékesek !!! Őt száműzték Szibériába !!

  A 9000 darab pergament pedig szőrén, szálán eltűnt !!! Mai napig semmit nem tudni róla!! A finnugoristák hallgatnak (vagy lapítanak, mint az a bizonyos a fűben). Ma már kideríthetetlen, hogy megsemmisítették, vagy csak eltüntették, nem tudni. Talány kinek állt az érdekében????

  Óriási, pótolhatatlan veszteség, mert minden bizonnyal hatalmas és teljesen autentikus információs tömeg állna rendelkezésünkre. A HAZATÉRÉS vagy HONVISSZAFOGLALÁS előtti, alatti és utáni időkből. S még mennyi minden van, amit eltitkolnak, vagy éppen megsemmisítenek előlünk. Visszatérve az imához: gyönyörű!! Nemhiába mondták a GÖRÖGÖK, hogy a szkíták – hunok – magyarok tudnak a legszebben imádkozni ISTENÜKHÖZ!!!!

  HUN IMÁDSÁG

  MIATYÁNK ISTENÜNK

  BENNÜNK VAN ORSZÁGOD.

  ELŐTTÜNK SZENT NEVED

  TÖRVÉNY AKARATOD.

  MINDENNAPUNK GONDJÁT,

  MAGADON VISELED.

  BŰNEINKET MINT MÁSNAK,

  NEKÜNK ELENGEDED.

  TE KEZED VEZET

  KÍSÉRTÉSEKEN ÁT,

  S LEFEJTED RÓLUNK

  GONOSZ JÁRMÁT.

  TIÉD A NAGYVILÁG

  ÖSSZES HATALMA, ÜDVE,

  MINDÖRÖKTŐL KEZDVE,

  LEGYEN MINDÖRÖKRE.

  Kr.u.410-460 keletkezett. Hun ezüstveretes szíjvégen rovásírással írva. A kijevi Nemzeti Múzeumban található.

Hozzászólás:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.