Halj meg értem


Egyre hangosabb a harci dobok zaja, azonban az előkészületek persze alig-alig kapnak nyilvánosságot a médiában. Hiszen minél kevesebben látják, ami történik, annál kisebb ellenállásba ütközik az Irányító Elit. Mikor meg beindul a folyamat, akkor már késő lesz bármit is tenni ellene.
Egyet biztosan mutatnak az események: a nagy globális sakkjátszma újra beindult és folyik a világ érdekszféráinak újrafelosztása.

Ez viszont újra megmutatta, hogy hatalmas érdekellentétek feszülnek a süllyedőben lévő Nyugat (USA, Európa) és a felemelkedő Kelet (Kína, Oroszország) között.Ennek hadszíntere jelenleg pont az az amúgy is sérülékeny és lőporos-hordónak számító muzulmán világ (Irán, Szíria), ahol egy szikra is elég…

Az orosz medve is felébredt közben és mérges: Dmitrij Medvegyev a polgárokhoz címzett beszédet mondott azzal a helyzettel kapcsolatban, amelyik a NATO-országok európai rakétavédelmi rendszere körül alakult ki.

Azonban a háború ellenes hangok is erősödőben vannak: Ron Paul elképesztő “Mi lenne, ha” beszéde után Dr. Dahlia Wasfi igazán megdöbbentő igazságbeszéde a “terrorizmus elleni háború” valódi okairól verte ki a biztosítékot (a YouTube folyamatosan törli az ezeket tartalmazó videókat a cenzúra korlátlan hatalmával /vissza/ élve). Előkerült egy amerikai katona vallomása is az iraki háborúban általa tapasztaltakról, elgondolkodtató képet festve az ott átéltekről, és nem éppen a megszokott “hollywoodi érzést” keltve a háborúról, és azok irányítóiról.

Mindeközben napról-napra válnak valóra azok az “összeesküvés-elméletek”, amik csak a legvadabb elképzelésekben szerepeltek eddig, és amiket hallva a 95% kiröhöghette azt a maradék 5%-ot, aki  merészelte megszegni a birka-alapú társadalom agymosását, és elkezdett gondolkodni, összerakni a mozaikokat.

Gondolom senki sem hallotta a médiában a hírt, hogy simán átment az amerikai szenátuson (93-7 arányban) az a bizonyos törvény (The passage of S. 1867, the National Defense Authorization Act), aminek értelmében a Kongresszus háborút indított az állampolgárok ellen.
Innentől bárkit, akit a rendszer ellenségének ítélnek –  potenciális terroristaként kezelve – mindenféle vádemelés és tárgyalás nélkül határozatlan időre a Rendőrség/Hadsereg fogva tarthat, vallathat, megkínozhat…

A “Szép Új Világ” elérkezett. Vagy az orwelli 1984?

2011.12.08. Kínai elnök a haditengerészetnek: „készüljenek háborúra”

2011.12.07. Szíria támadása elkezdődött?

2011.12.02. A kínai tábornok akár egy világháború árán is megvédené Iránt

2011.11.29. Oroszország hadrendbe állította az új rakétavédelmi radarállomását

2011.11.25. Az Arab Liga repüléstilalmi zónát akar bevezetni Szíria felett

2011.11.21. Orosz hadihajók szíriai vizeken a NATO támadás megakadályozására

2011.11.08. Oroszország és Kína óva int Irán megtámadásától

2011.11.03. Egy esetleges izraeli támadási újabb előjelei

2011.10.17. Az USA Irán-politikája egyenes út a háborúhoz

free counters

2 című bejegyzés “Halj meg értem” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Hihetetlen, amit a „Művelt” Nyugat csinál! Milyen jogon? A népirtáson túl tönkre teszik a talajt is. Oltást adni a népnek – és kész! Erről is lehet olvasni – Afrikában alkalmazzák! Istent játszanak, és Isten egyelőre még nem szól bele a kisded játékaiba…

    1. Az oltások gőzerővel folynak, és a “nagy nevek” mind támogatják (anyagilag is): Több millió toxikus HPV vakcina a harmadik világnak jutányos áron c. cikket már le se mertem hozni http://idokjelei.hu/2011/12/tobb-millio-toxikus-hpv-vakcina-a-harmadik-vilagnak-jutanyos-aron/.
      Így is rezeg a léc, hogy konteó oldalnak minősítenek, de pár hét elteltével a mainstream média is lehozza az itt megjelent híreket.
      Nem szeretnék a Konspirációs Teóriák blognak konkurenciája lenni http://konteo.freeblog.hu/, bár lassan ott is több az igazság, mint a tv-ben 😀

Hozzászólás:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.