Az orvos, aki rájött, hogy akár gyógyíthat is


Ha babonákat, hiedelmeket, alaptalan feltételezéseket nem tűrve, szigorúan természettudományosan, orvos-klinikai értelemben vizsgáljuk ezeket a testi, szervi elváltozásokat akkor ki kell jelenteni: betegségek nem léteznek! A természetben csak ún. Értelmes Biológiai Külön-programok vannak (korábban betegségnek tekintett elváltozások, tünetek), amiket – az összefüggések ismeretének hiányában – teljesen félreértelmeztünk! Hamer doktor szerint az iskolában oktatott orvostudományban egyetlen betegséget sem ismertek fel helyesen, mert csak részadatokat és részinformációkat értékeltek, ami – elkerülhetetlenül! – helytelen, téves megállapításhoz vezetett.

A hunzák igen hosszú életűek, fiatalon és öregen egyaránt életerősek, állóképességük kimagasló, és megdöbbentő egészségnek örvendenek

Az már más kérdés, hogy ha a biológiai természettörvényeket nem vesszük figyelembe, a konfliktusainkat záros határidőn belül nem oldjuk meg, akkor – ugyanazon természettörvények szerint – ki is zárhatjuk magunkat az élők sorából! Ha azt választjuk, megtapasztalhatjuk a kénköves poklot is, itt e világon, és könyörögve fogunk esedezni az (örökre) elaltató morfiumért. Ám a szenvedésért nem az Anyatermészet a hibás, hanem mi magunk, hogy súlyos konfliktusainkat hosszú időn keresztül nem oldjuk meg. “Várunk valaki másra, hiszünk valaki másban, hagyatkozunk valaki másra, reménykedünk valaki másban, és közben belepusztulunk a megoldatlan, (vagy hosszú időn keresztül megoldatlan) konfliktusaink tüneteibe, elváltozásaiba.”

A hunzák 100 évig élnek

Túlélésre, egészséges életre csak az számíthat, aki hajlandó vállalni magáért a felelősséget, és hajlandó cselekedni, kifogások és mellé-beszéd, üres és bugyuta magyarázatok helyett hajlandó felszámolni komolynak érzett problémáit, konfliktusait, és rendbe tenni életét. Válaszokat találni a kérdésekre, kétségekre, és rendet rakni az életébe. Most már legalább van egy megbízható térkép a kezünkben, hogy melyik konfliktust kell megoldani, melyik az, ami figyelmet érdemel.Az egészségügyi kísérletezésnek, és az ezoterikus tapogatózásnak vége!


Dr. Molnár György véleménye az új medicináról

A legszebb dolog, a biológiai természettörvények megismeréséből fakadóan, hogy ráébredünk arra a csodálatos tényre, betegség (és ún. véletlen!) nem létezik! Ezen túl – megcáfolhatatlanul – képesek vagyunk kigyógyulni szinte bármilyen megbetegedésből! A kérdés most már nem az, hogy hogyan gyógyulunk meg, hanem az, hogy akarunk-e vagy sem!  Ha nem szeretnél komoly megbetegedéseket, vagy szeretnél kísérletezés nélkül, teljes bizonyossággal meggyógyulni, nincs más út, nincs más lehetőség, meg kell tanulnod a biológiai természettörvényeket, és meg kell ismerned a biológiai összefüggéseket!


Ezért van Fibonacci spirál a Biologika logóban

További leírások az Új Medicina oldalán találhatók. További érdekes videók a Biologika Szabadegyetem videótárában érhetők el.

Nem ért egyet a leírtakkal? Hülyeségnek tartja az egészet? Ön szerint ez is egy újabb “homeopátiás humbug”? Várjuk véleményét, írja meg!

Forrás: ujmedicina.hu

2011.10.12. A sertésinfluenza elleni védőoldás megbetegedést okozhat?

2011.08.02. “Már katasztrofális a helyzet” – összeomlik a magyar egészségügy?

2011.07.14. Hölgyek vigyázat: veszélyes kozmetikumok

2011.07.10. Kalciumrablók a polcokon

2011.07.07. A hosszú élet ritka (de nem lehetetlen)

2011.06.22. Új információs portál a veszélyes vegyi anyagokról

2011.06.01. Újabb élelmiszer-pánik: rákot okozhat az aszpartám?

2011.05.05. Öt hazugság a rákról, amit szeretnének, hogy elhiggy

free counters

Hírdetés

12 című bejegyzés “Az orvos, aki rájött, hogy akár gyógyíthat is” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Nagyon hálás vagyok a rákkal és az enzimmel kapcsolatos cikkekért, melynek minden sorával egyetértek. Ezért megosztok Veletek egy személyes tapasztalatot, melyet az enzimmel kapcsolatos kutatásunk közben szereztünk. A 4 szabadalmunk egyike a tengerre jutó szénhidrogén származékok biológiai lebontása. Az enzimet sejtfeltárással gilisztából nyertük ki, de mielött ez megtörtént volna azzal permeteztük be őket, melyet lebontani kívántunk. Ugyanis a kinyert enzim elvágta a szénláncot és igy pl az olaj a természetes ellemeire esett szét. A permetezés által tízszer annyi SPECIFIKUS enzimet kaptunk. A szervezetünk is SPECIFIKUS enzimet produkál ha a feltételét biztosítjuk, mely a 7-8 közötti PH és az oxigén. Az adagolt enzin soha nem képes olyan hatásos lenni mint amit a szervezet produkál.

 2. A szervezet egy ÖNGYÓGYÍTÓ EGYSÉG – ha hagyják, és segítik – nem pedig hátráltatják a különböző szintetikus gyógyszerekkel… Megszűnhet a betegségektől való félelem, a kiszolgáltatottság. Végre megtehetjük, hogy nem a tüneteket, hanem az okokat keressük és szüntetjük meg – érdemes belemélyedni az információkba – én már egy ideje ezt teszem 😛

 3. Üdv.

  Úgy tűnik rendszeres olvasótok kezdek lenni 🙂
  Akár igazak a cikkben felvetett dolgok magyarázatai, akár nem, gratulálok a munkához! Főként mert olvasás után jóérzéssel tudok elgondolkodni rajta. Vagyis nem egy megoldás nélküli leleplezésen kell kilátástalanul szörnyülködnöm a cikket követően:-) Bocs ezért, ezt a fricskát nemtudtam kihagyni…

  A magam részéről osztom azt a véleményt, miszerint az emberi szervezet sokkal többre képes, mintsem azt az orvostudomány hiszi és tudatja velünk. Nem feltételezem az összeesküvést (most sem), mert attól én sokkal hülyébbnek tartom az emberiséget. De ez maradjon köztünk 🙂 Inkább úgy gondolom elvesznek a kutatók, orvosok abban a hatalmas, sokszor fölösleges tudásban, amivel kitömik az agyukat már a korai tanulmányaik során is. Ill. az általuk tanult, (el)ismert normákra, alpokra építkezve tudnak mindösszesen kutatni, továbbcsiszolni a meglévő tudást. Ha nem szeretnének kilógni a sorból, a többségük gondolom nem is szándékozik felrúgni a meglévő ismeretanyag dogmáit. Aztán az orvostudomány olyan mennyiségű “mesterséges” tudást hozott létre magának, melyet egészben átlátni mára egyik szereplője sem képes. Szakosodva mind a saját területén produktív. Az orvostudomány szakterületei legalább olyan szépen sokasodnak, mint a cikk végén említett Fibonacci matematikus számsora. Ami nem biztos, hogy hosszútávon szerencsés, ugyanis ez hova vezet? Hogy végül egy orvos sem tud már a másik segítsége nélkül problémát megoldani? Nem mellesleg már ma is ez van. Szerintem az egyszerűség a nagyszerűség. De ez is szubjektív.

  Van egy érdekes vak foltja a gyógyszerkutatásnak, ez pedig a placebo. Amire érdemes volna edzeni agyban az orvostudománynak. Sőt, mivel előképzettséget nem igényel, inkább a hétköznapi embereknek is.
  Idézet a Wikipediából:
  “A placebo szót a 18. századtól kezdve használják orvosi fogalomként, gyakran negatív értelemben.[3] A második világháborúban egy Henry Beecher nevű amerikai aneszteziológus ápolónője –– miután kifogytak a fájdalomcsillapítóból – csak sóoldatot adott az egyik sérült katonának. Meglepetésre az ál-fájdalomcsillapító csökkentette a sérült katona fájdalmát, és megakadályozta a sokk kialakulását. A háború után Beecher 1955-ben publikálta nagy visszhangot keltett „The Powerful Placebo” tanulmányát, többek között ennek hatására az amerikai kongresszus 1962-ben törvényt hozott a gyógyszerek kötelező teszteléséről.[4] Egyes vélemények szerint Beecher a placebo-hatást és azt a tényt, hogy a hatóanyag nélküli tabletták is beindíthatják az emberi szervezet gyógyulását, problémává tette, és ezzel a démonizálással saját felfedezését ölte meg.[5]”
  (Idézet vége)

  Az én életem során volt pár eset amikor nem szándékosan, de azt hiszem volt szerencsém találkozni ezzel a hatással (amiket, ha nem kéri valaki most nem írok le, mert hosszú így is ez a hozzászólás) Viszont mondok pár hétköznapi példát a placebóra. Bárki tapasztalhatta a testén és ennek a példának segítségével talán rájöhet, hogy görgethető tovább, tudatosítható ez a hatás. Ugyanis én egyszeűen nem tudom felfogni ésszel, hiába értem az összefüggéseit 😉
  Íme csak kettő: Pánikbetegség, vizsgadrukk. Vegyük csak az elsőt. Igaz hogy negatív placebo, de placebo. Izzadhat a tenyér, szédelgés, gyors szívverés, légszomj. Tuti, hogy sokan tapasztalták már (én is).
  Hogy a csudába tud ilyenkor a tudat a testre ilyen hatást kifejteni?? Na!?
  Ugye érti mindenki, hogy ez az egész csak a “fejben” dől el. Nem kell hozzá, semmilyen szer. Ha a tudat ilyen mértékben hatni képes a testre, akkor máris gondolhat mindenki amire akar. Csak… 😉

  Elnézést kérek, hogy ilyen hosszú hozzászólás lett. De nem tudtam hogy rövidítsem. Légyszíves jelezzétek, ha probléma az ilyen terjedelmű hozzászólás.

  ui: Állati jó a “vágópistás” kép

  1. Nem gond ha valaki értelmesen kifejezi a véleményét egy bejegyzésünkről. Mi csak felvetjük a témát, de nem ítélkezünk. Mindenki döntse el maga, mit akar hinni.
   A szkeptikusok pedig úgy tűnik, az abszolút tudás birtokában már azt sem hiszik el, hogy tévedhetnek is 😉
   Nekik küldtük a “vágópistás” képet, és azoknak akik szeretik 😀

  1. Köszönjük, hogy mély bölcsességeddel emelted ennek a viccoldalnak a fényét. Ha vannak saját gondolataid is, azokra is kíváncsiak lennénk, a propaganda annyira nem hozott lázba senkit.
   De viccnek jó volt 😀
   A szkeptikusok vezére megtalálta a helyét

 4. . . . a kvantumosok ‘ bíz már rég túlmutattak a lelki problémákon ! Természetesen a lelkiek is csak ‘ objektív mércével mérhetőek . – amit nem tartasz fontosnak , teste lelki kondíciód állapotán nem ér el egy bizonyos mértéket / ismét egy SZUBJEKTÍV mérce / – annak SEMMI HATÁSA RÁD ! Egy statisztikai – jó indulattal TÜNETI adathalmaz lesz a páciensekből.
  A minket érő heteroszuggessziókból kell , kellene válogatnunk ‘ ! Mert mint tudjuk , amitől féltem íme bekövetkezett .

  üdvözlettel

 5. nincs az az egészséges ember , kit egy téves ‘ diagnózissal ne lehetne megbetegíteni.

  Az ember ‘ betegíti meg önmagát , és CSAK Ő TUDJA ” meggyógyítani ” ÖNMAGÁT .

  Természetesen a szuggessziók . . . csak nézzetek körül : amit az orvos és a pap mond azt szinte fönntartások nélkül szinte azonnal ! mindenki elhisz, elfogad.
  VÉGRE egy ORVOS ‘ , aki KI MER ÁLLNI ! és érthetően elmondja a mechanizmus müködéseinek apró részleteit.
  Természetesen MINDENKINEK VAN SAJÁT története ! én kb 6 év alatt TÖBB MILLIÓ Ft-ot adatam az ” orvosoknak ” . Természetesen ‘ semmit sem tettek . Nem is tehettek ! A gyógyulás itt – ott – van az egyénben. De nézzük csak az élő világot . . . növény -és állatvilágot . Igazolásként N+1 esettel igazolható : az EGYETEMES INTELLIGENCIA MINDENHOL JELEN VAN ! MOST , és ITT – OTT NÁLAD is !
  Ez az intelligencia KIZÁRÓLAG az ÉLET – ÉLETED MEGŐRZÉSÉT , egészségünk helyreállítását szolgálja. Ezen fölismerésekhez NEM szükséges társadalmilag elfogadott magas szintű ” végzettség ” .
  Köszönettel
  Kóra Sándor

  – a hívőnek MINDEN lehetséges –

Hozzászólás:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.