Elindítjuk a komlomedia.hu blogot


Szeretettel üdvözlünk minden betérőt!
Híroldalunkkal kapcsolatban sokszor hangoztatták ismerősök, hogy hiányolják a hírekhez való hozzászólás lehetőségét. Ezzel a felülettel szeretnénk ennek teret adni, és egy valódi párbeszéd kialakítását kezdeményezni.
Sokan persze most arra gondolhatnak: de erre ott van a Facebook oldalunk is. Ez így van, mégis kevesen szólnak hozzá híreinkhez. Ennek okainak boncolása tán felesleges, és nem is vezetne sehova. Ezért megpróbáljuk átlépni a problémát, és egy olyan univerzális eszközt bevetni, amivel azok is kifejthetik egy-egy témában véleményüket, akik nem rendelkeznek pl. Facebook hozzáféréssel. Talán ezzel kialakíthatunk egy olyan kapcsolódási pontot, amely hídként funkcionál a különböző oldalak, és a kedves olvasók közt.

Reméljük kulturált módon mindenki képes lesz saját véleményét kifejteni, ezzel is hozzájárulva az éppen aktuális probléma megoldásához. A vélemények minden területen lehetnek akár szöges ellentétben állók is, azonban senki ne felejtse: a másik meghallgatása ugyan olyan fontos, mint a saját vélemény kifejtése. Lehet nem fogunk egyetérteni, de tudni fogjuk a másik embertársunk miként látja ugyanazt a témát.

Kilépünk a felhők mögül :)
Kilépünk a felhők mögül

Ennek megfelelően, kérünk mindenkit tartózkodjon a kulturálatlan megjegyzésektől, és a személyeskedésektől. Természetesen jogunkban áll (és az eszközeink is megvannak) a moderáláshoz, és a cenzúrához, de nem ezt tartjuk az elsődleges szempontnak. Mindenki olyan szavakat használjon, amelyeket saját magával szemben is megtűrne. Akkor reményeink szerint nem kell beavatkoznunk 😉
Jó szórakozást és szabad véleménynyilvánítást kívánok minden erre tévedőnek!

Üdvözlettel: komlomedia.hu szerkesztősége.

free counters

Hírdetés

4 című bejegyzés “Elindítjuk a komlomedia.hu blogot” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Üdvözlök mindenkit!
  De, első sorban a Komlómédia munkatársait és fogatjátok nagyon nagy tiszteletem és gratulációm a munkátokhoz!!! Erre a szellemiségre van (lett volna) szükség minden egyes településen már nagyon régóta. (Nem a “kenyerem” a dicsérgetés (főleg nem a “popipuszilgatás” ) és tényleg, csak akkor elismerő szavakkal illetni, amikor ezt valaki(k) kiérdemli(k). Még egyszer minden elismerésem!)
  Ilyen széleskörűen átlátni azt a problémát ami most van és ezt megmutatni és még az esetleges megoldásait is …..!
  Lehetőségeimhez mérten, minden fórumon “megjelenítelek benneteket! 🙂

  Nagyon jó egészséget, kitartást és szerencsét kívánok a munkátokhoz!
  Tisztelettel!
  P.Csaba
  Pécs

  (Pici hibára hívnám fel a figyelmetek (szerkesztőét) “de tudni fogjuk a másik embertárunk miként látja ugyanazt a témát.” Embertársunk lett elírva, de ez legyen a legnagyobb “hiba”! 🙂

  1. “csak akkor elismerő szavakkal illetni, amikor ezt valaki(k) kiérdemli(k). ”
   Nálam meg kimaradt a “tudok” szó!
   Helyesen: …csak akkor tudok elismerő szavakkal illetni, amikor ezt valaki(k) kiérdemli(k).

Hozzászólás:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.